• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Градински ножици, резачки и кокички

Изберете най-високото качество и закупете градински ножици, ножици и резачки с бърза доставка до вашия дом! Нашият онлайн магазин за градина предлага ексклузивно проверени, издръжливи и универсални модели. Не се колебайте да видите какво можем да ви предложим!

Ако ви е необходима здрава и мощна резачка, която може да реже дори най-сухите и най-твърди клони, разгледайте възможността за инвестиране в P43 FINGERLOOP Anvil прунер, който е удобен както за лява, така и за дясна ръка на градинарите. Може също да ви бъде нужна мощната P53 POWER LEVEL Lever-anvil прунер от Fiskars, с дръжки от усилена полиамидна материя. За рязане на дебели клони лесно ще се справи 46-сантиметровата HOOK L70 Bypass резачка, отново от Fiskars, със стоманени остриета, покрити с защитен слой, която ще се справи с клони с дебелина до 4 см с лекота! Препоръчваме също и специалния прунер за инокулиране на храсти и дървета, идеален за по-амбициозните градинари и наличен с лентичка за затваряне. Тези инструменти определено ще ви помогнат да отгледате здрави и здрави инокулирани растения! Предлагаме също надеждни прави ножици за трева, ножици за жив плет и големи, практични и остри градинарски ножици и резачки. Всички продукти, които можете да намерите в тази категория, са произведени от материали от първокачествена качества. Остриетата от първокласна стомана осигуряват отлична функционалност и устойчивост на затъпяване, а пластмасовите дръжки, укрепени със стъклени влакна, осигуряват удобно захващане за най-голямо удобство при работа.

Каним ви да поръчате градински ножици, прунери и резачки от водещата марка Fiskars и други доставчици на професионално градинарско оборудване. Спестете с нашите винаги достъпни цени, специални предложения и сезонни разпродажби! Не забравяйте да проверите условията за безплатна доставка - можем да ви уверим, че ще намерите всичко необходимо за градината си в нашия онлайн магазин за градина, без да натоварвате бюджета си. Дайте ни шанс!

5.93 лв
28.65 лв
48.80 лв
53.38 лв
53.38 лв
81.52 лв
130.96 лв
134.96 лв
153.04 лв
159.20 лв
160.72 лв