• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Градински ножици, резачки и кокички

Изберете най-високо качество и купете градински ножици, резачки и лопатки с бърза доставка до дома до вратата ви! Нашият магазин за градина предлага изключително доказани, издръжливи и универсални модели. Не се колебайте и вижте, какво можем да предложим!

Ако имате нужда от здрав, здрав лопатар, който ще прореже дори най-сухите и най-твърди клони, инвестирайте в P43 FINGERLOOP Anvil секачка, която е еднакво удобна за използване за левичарите и дясните градинари. Може да се нуждаете и от силната секачка Fverars P53 POWER LEVEL с дръжки, изработена от подсилен полиамид. Изрязването на дебели клони ще бъде по-лесно с 46-сантиметровия HOOK L70 байпас, отново от Fiskars. Стоманените му остриета, покрити със защитен слой, лесно ще се справят с клони с дебелина до 4 см! Препоръчваме специализираната резачка за присаждане на храсти и дървета на по-амбициозните градинари. Този продукт се предлага с уплътнителна лента. Тези инструменти определено ще ви помогнат да отглеждате силни и здрави присадки! Предлагаме също плътни ножици за права трева, ножици за жив плет и големи, практични и остри градински ножици и ножици. Всички продукти, които можете да намерите в този отдел, са произведени от висококачествени материали. Остриетата, изработени от стомана от първокачествен клас, осигуряват отлична функционалност и устойчивост на притъпяване, докато пластмасовите дръжки, подсилени с фибростъкло, лежат добре в ръцете и гарантират най-високия възможен комфорт на работа.

Каним ви да поръчате градински ножици, резачки и лопатки от водещата марка Fiskars и други доставчици на професионална градинска техника. Спестете благодарение на винаги достъпни цени, специални оферти и сезонни продажби! Вижте условията за безплатна доставка - можем да ви уверим, че ще намерите всичко необходимо за вашата градина в нашия магазин за градина. Без да застрашавате бюджета си. Опитайте ни!

Ножица за билки с едно острие - лимоненозелено - -10%
5.34 лв 5.93 лв
Промоцията приключва
Ножица за билки с едно острие - бяла - -10%
5.34 лв 5.93 лв
Промоцията приключва
Комплект за ремонт на градински ножици Raco RT53 / 125S - -10%
19.77 лв 21.97 лв
Промоцията приключва
Комплект за ремонт на градински ножици Raco RT53 / 126S - -10%
22.31 лв 24.79 лв
Промоцията приключва
Прави ножици за трева - -10%
25.79 лв 28.65 лв
Промоцията приключва
Ръчна ножица с нож с антиадхезивно покритие - максимална дебелина на рязане 1,5 cm - -10%
48.75 лв 54.16 лв
Промоцията приключва
Наковалня резачка ERGO - CELLFAST - -10%
51.31 лв 57.01 лв
Промоцията приключва
Професионална ръчна секачка с остриета с покритие от титан - диаметър на рязане 1,5 cm - -10%
52.74 лв 58.60 лв
Промоцията приключва
Резачка за присаждане на дървета и храсти + защитна лента - -10%
60.53 лв 67.25 лв
Промоцията приключва