• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Градински ножици, резачки и кокички

Изберете най-високото качество и закупете градински ножици, ножици и резачки с бърза доставка до вашия дом! Нашият онлайн магазин за градина предлага ексклузивно проверени, издръжливи и универсални модели. Не се колебайте да видите какво можем да ви предложим!

Ако ви е необходима здрава и мощна резачка, която може да реже дори най-сухите и най-твърди клони, разгледайте възможността за инвестиране в P43 FINGERLOOP Anvil прунер, който е удобен както за лява, така и за дясна ръка на градинарите. Може също да ви бъде нужна мощната P53 POWER LEVEL Lever-anvil прунер от Fiskars, с дръжки от усилена полиамидна материя. За рязане на дебели клони лесно ще се справи 46-сантиметровата HOOK L70 Bypass резачка, отново от Fiskars, със стоманени остриета, покрити с защитен слой, която ще се справи с клони с дебелина до 4 см с лекота! Препоръчваме също и специалния прунер за инокулиране на храсти и дървета, идеален за по-амбициозните градинари и наличен с лентичка за затваряне. Тези инструменти определено ще ви помогнат да отгледате здрави и здрави инокулирани растения! Предлагаме също надеждни прави ножици за трева, ножици за жив плет и големи, практични и остри градинарски ножици и резачки. Всички продукти, които можете да намерите в тази категория, са произведени от материали от първокачествена качества. Остриетата от първокласна стомана осигуряват отлична функционалност и устойчивост на затъпяване, а пластмасовите дръжки, укрепени със стъклени влакна, осигуряват удобно захващане за най-голямо удобство при работа.

Каним ви да поръчате градински ножици, прунери и резачки от водещата марка Fiskars и други доставчици на професионално градинарско оборудване. Спестете с нашите винаги достъпни цени, специални предложения и сезонни разпродажби! Не забравяйте да проверите условията за безплатна доставка - можем да ви уверим, че ще намерите всичко необходимо за градината си в нашия онлайн магазин за градина, без да натоварвате бюджета си. Дайте ни шанс!

5.93 лв
28.65 лв
48.80 лв
53.38 лв
53.38 лв
155.45 лв
197.45 лв