• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta on yksi laajimmista osastoistamme verkkopuutarhakaupassamme. Täältä löydät laajan valikoiman karkotteita ja tuholaistorjuntaratkaisuja viljelyksille, puutarhoille, maatalousrakennuksille, varastotiloille ja kodeille. Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja hiirille ja rotille, jotka usein valtaavat karjatilat, kellareita ja autotalleja. Löydät myös karkotetuotteita myyrien ja myyrien torjuntaan, jotta kukkasipuliesi kauneutta ei enää häiritä! Tarjoamme myös luotettavia keinoja estää lintujen herkuttelu hedelmäpuillasi. Jos näätä on asettunut asumaan vintillesi, moderneillamme karkotteilla voit auttaa ajamaan sen pois turvallisesti ja tehokkaasti vahingoittamatta eläintä.

Varastomme myös innovatiivisia ja luotettavia tuotteita etanoiden torjuntaan, jotka voivat olla merkittävä riesa vihannespuutarhoille. Kannustamme sinua tutkimaan valikoimaamme!

Etsitkö edullisia hiirenloukkuja? Meillä on saatavana puu-, metalli- ja ympäristöystävällisiä eläviä loukkuja eri malleissa, mukaan lukien suuremmille eläimille sopivia. Jos harkitset myrkyttämistä hiirille ja rotille, tarjoamme Brosin granuloitua myrkkyä ja viljamyrkkyä sekä erittäin tehokasta Rat Perfect Killer Best -tuotetta. Lisäksi tarjoamme edullisia rotanmyrkytysruokintapisteitä. Etsitkö myyrien torjuntaratkaisuja? Valikoimastamme löytyy kestäviä myyräverkkoja, luotettavia myyräloukkuja hälytyksillä ja Suminin tai Brosin karbidivaihtoehtoja erilaisissa pakkauskooissa. Kaupastamme löydät myös laventelilannoitetta pitämään tuholaiset poissa nurmikoltasi sekä karkotesuihkeita, kuten Kretox Best ja Hyvästit Maulwurf Zielony Domilta. Lintuverkkomme, eri kokoisina saatavilla, voivat auttaa suojaamaan hedelmäsi höyhenpeitteisiltä tunkeilijoilta. Onko sinulla ongelmia näädän, kettujen tai muiden petoeläinten kanssa kiinteistölläsi? Voit tilata parhaan aerosolimäyränpelottimen tai suihkeen mäyrille, kettuille, näädille, maamyyrille ja peltopyörille Hunterilta. Saatat olla kiinnostunut myös ultraäänien lähettimistämme, kuten Tehokas jyrsijän, näädän, kärpäsen ja hiiren karkotin tai Liiketunnistimella ja taajuuden säädöllä varustettu ultraäänikarkotin, jotka on suunniteltu nopeasti torjumaan tunkeilijat pois pihaltasi. Jos kamppailet nälkäisten etanoiden kanssa, harkitse fantastisten etanoiden torjuntatuotteidemme hankkimista kilpailukykyiseen hintaan, mukaan lukien Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Schneckenkontrollziel tai Hyvästit etanalle - ekologinen etanakilpi Zielony Domilta.

Tämä on vain kurkistus laajaan tarjontaamme, joka on suunniteltu asiakkaille, jotka käsittelevät tuholaisiin liittyviä haasteita. Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme houkuttelevilla, testatuilla, turvallisilla ja tehokkailla innovaatioilla. Kutsu teitä nauttimaan tyydyttävästä verkkoshoppailuelämyksestä edullisen kotiinkuljetuksen kanssa!