• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding is een van de meest uitgebreide secties van onze online tuinwinkel. Hier vindt u een breed assortiment aan producten voor ongediertebestrijding voor gewassen, tuinen, landbouwstructuren, opslagruimtes en huizen. We bieden effectieve oplossingen voor muizen en ratten die vaak voorkomen in veeteeltgebieden, kelders en garages. U vindt hier ook afweermiddelen voor woelmuizen en mollen, zodat niets meer de schoonheid van uw bloembollen verstoort! We bieden ook betrouwbare methoden om vogels ervan te weerhouden zich te goed te doen aan uw fruitbomen. Als een marter zijn intrek heeft genomen in uw zolder, kunnen onze moderne afweermiddelen u helpen om deze veilig en effectief te verjagen zonder het dier schade te berokkenen.

We hebben ook innovatieve en betrouwbare producten voor slakkenbestrijding, die een aanzienlijke overlast kunnen veroorzaken in moestuinen. We moedigen u aan om ons assortiment te verkennen!

Bent u op zoek naar betaalbare muizenvallen? We hebben houten, metalen en milieuvriendelijke levende vallen beschikbaar in verschillende modellen, inclusief die geschikt zijn voor grotere dieren. Als u overweegt vergif voor muizen en ratten te kopen, bieden we Granulated Poison en Grain Poison van Bros, evenals de zeer effectieve Rat Perfect Killer Best aan. Daarnaast bieden we kosteneffectieve voerders voor ongediertebestrijding aan. Zoekt u naar oplossingen voor mollenbestrijding? Ons assortiment omvat duurzame mollenklemmen, betrouwbare mollenklemmen met alarm en granulaire carbide-opties van Sumin of Bros in verschillende verpakkingsgroottes. In onze winkel vindt u ook lavendelbemesting om ongedierte van uw gazon af te weren, evenals afweersprays zoals Kretox Best en Farewell to the Mole van Zielony Dom. Onze vogelnetten, verkrijgbaar in verschillende maten, kunnen helpen uw fruit te beschermen tegen gevederde indringers. Heeft u problemen met marters, vossen of andere roofdieren op uw terrein? U kunt het beste aerosol marterafweermiddel of spray voor marters, vossen, wezels, mollen en woelmuizen van Hunter bestellen. U bent wellicht ook geïnteresseerd in onze ultrasone verjagers, zoals de krachtige knaagdier-, marter-, wezel- en muizenafweer of de ultrasone afweer met bewegingssensor en frequentieregeling, ontworpen om indringers snel uit uw tuin te weren. Als u strijdt tegen hongerige slakken, overweeg dan onze fantastische producten voor slakkenbestrijding, verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen, zoals Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Snail Control Target of Farewell to the Snail - een milieuvriendelijke slakkenbarrière van Zielony Dom.

Dit is slechts een overzicht van ons uitgebreide aanbod, speciaal samengesteld voor klanten die te maken hebben met ongedierte-gerelateerde uitdagingen. We breiden ons assortiment voortdurend uit met aantrekkelijke, geteste, veilige en effectieve innovaties. We nodigen u uit om te genieten van een bevredigende online winkelervaring met betaalbare thuisbezorging!

0.73
0.84
1.56
1.88
1.88
3.01
3.27
3.52
3.52
3.52
3.91
3.91
3.96
4.15
4.15
4.46