• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kontrola štetočina

Proizvodi za kontrolu štetočina su jedan od najopsežnijih odjeljaka u našoj online trgovini za vrtlare. Ovdje ćete pronaći širok izbor sredstava za odbijanje i kontrolu štetočina za usjeve, vrtove, poljoprivredne strukture, skladišta i kuće. Pružamo učinkovita rješenja za miševe i pacove koji često zaražavaju područja za stoku, podrume i garaže. Također ćete pronaći proizvode za odbijanje voluharica i krtica, osiguravajući da ništa ne narušava ljepotu vaših cvjetnih lukovica! Također nudimo pouzdane metode za odbijanje ptica od jedenja plodova s vaših voćki. Ako se kuna uselila u vaš tavan, naši moderni odvraćajući proizvodi mogu vam pomoći da je sigurno i učinkovito otjerate, bez da štetite životinji.

Također imamo inovativne i pouzdane proizvode za kontrolu puževa, koji mogu biti značajan problem u povrtnjacima. Potičemo vas da istražite naš asortiman!

Tražite pristupačne zamke za miševe? Imamo drvene, metalne i ekološki prihvatljive žive zamke dostupne u različitim modelima, uključujući one prikladne za veće životinje. Ako razmišljate o kupnji otrova za miševe i pacove, nudimo Granulirani otrov i Zrno otrov od Bros, zajedno s visoko učinkovitim Rat Perfect Killer Best. Također pružamo ekonomične uređaje za deratizaciju. Tražite rješenja za kontrolu krtica? Naš izbor uključuje izdržljive mreže protiv krtica, pouzdane zamke za krtice s alarmima i granulirane opcije karbida od Sumina ili Brosa u različitim pakiranjima. U našoj trgovini također možete pronaći lavandinsko gnojivo za odbijanje štetnika s vašeg travnjaka, kao i sprejeve za odbijanje poput Kretox Best i Zbogom krtici od Zielony Doma. Naše ptice mreže, dostupne u različitim veličinama, mogu pomoći zaštititi vaše plodove od pernatih napadača. Imate problema s kunama, lisicama ili drugim predatorima na svom imanju? Možete naručiti Najbolje aerosolno sredstvo za odbijanje kuna ili Sprej za kune, lisice, tvorove, krtice i voluharice od Huntera. Također biste mogli biti zainteresirani za naše ultrazvučne odašiljače, poput Moćno sredstvo za odbijanje glodavaca, kunama, tvorovima i miševima ili Ultrazvučni odašiljač s senzorom pokreta i prilagodbom frekvencije, dizajniran za brzo odbijanje upadača iz vašeg dvorišta! Ako se borite s proždrljivim puževima, razmislite o našim fantastičnim proizvodima za kontrolu puževa, dostupnim po konkurentnim cijenama, uključujući Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Cilj kontrole puževa ili Zbogom pužu - ekološki prihvatljivu prepreku za puževe od Zielony Doma.

Ovo je samo djelić naše cjelovite ponude, prilagođene kupcima koji se suočavaju s izazovima vezanim uz štetočine. Neprestano proširujemo svoj asortiman atraktivnim, testiranim, sigurnim i učinkovitim inovacijama. Pozivamo vas da uživate u zadovoljstvu online kupovine s povoljnom dostavom na kućnu adresu!