• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Контрол на вредителите

Продукти за контрол на вредители са едни от най-обширните раздели в нашия онлайн магазин за градинарство. Тук ще откриете широк избор от средства за отплъхване и продукти за контрол на вредителите за култури, градини, селскостопански съоръжения, складове и домове. Предлагаме ефективни решения за мишки и плъхове, които често нарушават стопанските сгради, подвалите и гаражите. Ще намерите също така продукти за отплъхване на полевки и къртици, гарантиращи, че нищо няма да наруши красотата на луковиците ви! Предлагаме и надеждни методи за отплашване на птици, които се хранят с плодовете на дърветата ви. Ако куница се засели на тавана ви, нашите съвременни средства за отплъхване могат да ви помогнат да я изпратите далече, без да й причинявате вреда.

Също така имаме иновативни и надеждни продукти за контрол на охлювите, които могат да бъдат сериозно досадни в градината ви. Ние ви насърчаваме да разгледате нашите предложения!

Търсите ли достъпни мишеловки? Предлагаме дървени, метални и екологични животозащитни мишеловки, налични в различни модели, включително и за по-големи животни. Ако разглеждате възможността да закупите отрова за мишки и плъхове, предлагаме Гранулиран отров и Зърнен отров от Bros, както и отличния Рат Перфект Килър Бест. Освен това предлагаме и икономични хранилища за дератизация. Търсите ли решения за контрол на къртиците? Нашето разнообразие включва издръжливи мрежи за къртици, надеждни капани за къртици с аларми и опции за гранулиран карбид от Sumin или Bros в различни опаковки. В нашия магазин също ще намерите лавандулов тор, предназначен да отплашва вредителите от вашата трева, както и репелентни спрейове като Kretox Best и Сбогом на Кърта от Zielony Dom. Нашите птичи мрежи, налични в различни размери, могат да помогнат защитата на вашите плодове от пернатите нарушители. Имате ли проблеми с куници, лисици или други хищници на вашата собственост? Можете да поръчате Най-добрият Аерозолен Репелент за Куници или Спрей за Куници, Лисици, Горски котки, Къртици и Полевки от Hunter. Може също така да ви заинтересуват нашите ултразвукови излъчватели, като Мощен Репелент срещу Гризачи, Куници, Горски котки и Мишки или Ултразвуков Репелент с Датчик за Движение и Регулиране на Честотата, проектирани за бързо отплъхване на нарушителите от вашия двор! Ако се борите с изгладнялите охлюви, разгледайте нашите страхотни продукти за контрол на охлювите, налични на конкурентни цени, включително Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Целеви контрол на охлювите или Сбогом на Охлюва - екологична бариера срещу охлювите от Zielony Dom.

Това е само малка част от нашето обширно предложение, направено за клиенти, които се сблъскват с проблеми, свързани с вредителите. Непрекъснато разширяваме нашия асортимент с атрактивни, тествани, безопасни и ефективни иновации. Поканваме ви да се насладите на задоволително онлайн пазаруване с достъпни цени за доставка до дома!

1.67 лв
3.11 лв
3.76 лв
3.76 лв
6.54 лв
7.04 лв
7.81 лв
7.81 лв
8.91 лв