• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kártevők elleni védekezés

A kártevők elleni termékek az online kertészeti áruházunk egyik legátfogóbb szekciójához tartozik. Itt széles választékban találhatók a kártevők elleni védekezésre és elriasztásra szolgáló termékek a termények, kertek, mezőgazdasági építmények, raktárak és otthonok számára. Hatékony megoldásokat kínálunk egerek és patkányok ellen, melyek gyakran megtámadják az állattenyésztési területeket, pincéket és garázsokat. Emellett találhat olyan termékeket is, amelyek a vakondok és vakondok elleni védelmet szolgálják, így semmi sem zavarja meg a virághagymák szépségét! Biztonságos és hatékony módszereket is kínálunk madarak elriasztására a gyümölcsfákról. Ha egy kismarton lakott a padláson, modern elriasztóink segítenek biztonságosan és hatékonyan elűzni anélkül, hogy bántanánk az állatot.

Tárolunk továbbá innovatív és megbízható csigairtó termékeket is, melyek jelentős kellemetlenséget okozhatnak a zöldségeskertekben. Bátorítunk, hogy fedezze fel kínálatunkat!

Keres olcsó egérfogókat? Fa, fém és környezetbarát élvefogókat kínálunk különböző modellekben, beleértve azokat, amelyek alkalmasak nagyobb állatok számára is. Ha egérgyilkos méreg vásárlását fontolgatja, Granulált Méreg és Szemcsés Méreg opciókat kínálunk Bros cégtől, valamint a kiváló hatékonyságú Rat Perfect Killer Best-et is. Emellett költséghatékony rágcsálóirtó etetőt is biztosítunk. Keres megoldásokat vakondirtásra? Kínálatunkban megtalálhatók a tartós vakondhálók, megbízható vakondfogók riasztóval, valamint a Sumin vagy Bros cégektől származó granulált karbidopciók különböző csomagolási méreteiben. Áruházunkban talál lavendellombtrágyát is a gyep rágcsálóktól való elriasztásához, valamint elriasztó permeteket, mint például a Kretox Best és a Zielony Dom által kínált Farewell to the Mole. Madárhálóink, különböző méretekben kaphatók, segíthetnek gyümölcsödet a szárnyas betolakodóktól való védelmében. Van problémája kismartonokkal, rókákkal vagy más ragadozókkal a területén? Rendelheti a Hunter által kínált Best Aerosol Marten Repellentet vagy Sprayt martonok, rókák, menyétek, vakondok és sorkok ellen. Lehet, hogy érdeklődik ultrahangos kibocsátóink iránt is, például a Hatékony Rágcsáló-, Marton-, Menyés- és Egérelriasztót vagy az Ultrahangos Elriasztót Mozgásérzékelővel és Frekvenciaállítással, amelyeket a kertjéből gyorsan elűzhetnek a betolakodók. Ha éhes csigákkal küzd, tekintse meg fantasztikus csigairtó termékeinket versenyképes áron, beleértve a Substral Slugol, a Pełzakol GR Sumin, a Snail Control Target vagy a Zielony Dom által kínált Farewell to the Snail-t - egy környezetbarát csigavédelmi akadályt.

Ez csak egy pillantás kínálatunkra, amelyet azoknak a vásárlóknak terveztünk, akik kártevőkkel kapcsolatos problémákkal küzdenek. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat vonzó, kipróbált, biztonságos és hatékony innovációkkal. Meghívjuk Önt, hogy élvezze az elégedettséget nyújtó online vásárlási élményt megfizethető házhoz szállítással!