• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Controlul dăunătorilor

Controlul dăunătorilor este una dintre cele mai extinse secțiuni ale magazinului nostru online de grădinărit. Aici, veți găsi o selecție largă de repellente și soluții de control al dăunătorilor pentru culturi, grădini, structuri agricole, facilități de depozitare și case. Oferim soluții eficiente pentru șoareci și șobolani care invadează frecvent zonele de creștere a animalelor, subsolurile și garajele. Veți găsi, de asemenea, produse de respingere pentru popândăi și cârtițe, asigurând că nimic nu va mai perturba frumusețea bulbilor de flori! De asemenea, oferim metode de încredere pentru a descuraja păsările să se hrănească cu pomii fructiferi. Dacă o jder a luat locuință în podul dumneavoastră, repellentele noastre moderne vă pot ajuta să o alungați în siguranță și eficient, fără a răni animalul.

Avem, de asemenea, produse inovatoare și de încredere pentru controlul melcilor, care pot fi o problemă semnificativă în grădinile de legume. Vă încurajăm să explorați gama noastră!

Căutați capcane de șoareci la prețuri accesibile? Avem capcane din lemn, metal și ecologice disponibile în diferite modele, inclusiv cele potrivite pentru animalele mai mari. Dacă luați în considerare achiziționarea de otravă pentru șoareci și șobolani, oferim Otravă granulată și Otravă sub formă de boabe de la Bros, precum și excelenta Otrava Perfectă pentru Șobolani. În plus, furnizăm hrănitori de deratizare rentabile. Căutați soluții pentru controlul cârtițelor? Selecția noastră include plase durabile pentru cârtițe, capcane de cârtițe fiabile cu alarme și opțiuni de carbură granulată de la Sumin sau Bros în diferite dimensiuni de ambalare. În magazinul nostru, veți găsi, de asemenea, îngrășământ de lavandă pentru a descuraja dăunătorii de pe gazonul dumneavoastră, precum și spray-uri de respingere cum ar fi Kretox Best și Adio, cârtiță! de la Zielony Dom. Plasele noastre de protecție împotriva păsărilor, disponibile în diferite dimensiuni, pot ajuta la protejarea fructelor dvs. de intrușii înaripați. Aveți probleme cu jderii, vulpile sau alte animale sălbatice pe proprietatea dvs.? Puteți comanda Repelentul pentru Jder sau Spray pentru Jder, Vulpi, Dihibili, Cârtițe, și Șoareci de la Hunter. S-ar putea să fiți, de asemenea, interesați de emițătoarele noastre ultrasonice, precum Puternicul Repelent pentru Rozătoare, Jderi, Dihibili, și Șoareci sau Repelentul Ultrasonic cu Senzor de Mișcare și Ajustare a Frecvenței, conceput pentru a îndepărta rapid intrușii din curte! Dacă luptați cu melcii înfometați, luați în considerare produsele noastre fantastice pentru controlul melcilor, disponibile la prețuri competitive, inclusiv Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Țintă de Control a Melcilor sau Adio Melcului - o barieră ecologică împotriva melcilor de la Zielony Dom.

Acesta este doar un scurt rezumat al ofertei noastre complete, adaptată pentru clienții care se confruntă cu provocări legate de dăunători. Extindem în mod constant gama noastră cu inovații atractive, testate, sigure și eficiente. Vă invităm să vă bucurați de o experiență satisfăcătoare de cumpărături online cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile!

7.32 leu
8.85 leu
8.85 leu
15.38 leu
16.56 leu
16.56 leu
18.38 leu
18.38 leu