• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Bekämpning av skadedjur

Bekämpning av skadedjur är en av de mest omfattande avdelningarna i vår online-trädgårdsbutik. Här hittar du ett brett urval av avskräckningsmedel och skadedjursbekämpningslösningar för grödor, trädgårdar, jordbruksstrukturer, lagringsanläggningar och hem. Vi erbjuder effektiva lösningar för möss och råttor som ofta angriper djurhållningsområden, källare och garage. Du hittar också avskräckande produkter för sorkar och mullvadar, så att inget stör skönheten i dina blomlökar längre! Vi erbjuder även pålitliga metoder för att avskräcka fåglar från att äta av dina fruktträd. Om en mård har bosatt sig på din vind kan våra moderna avskräckningsmedel hjälpa dig att säkert och effektivt driva bort den utan att skada djuret.

Vi har också innovativa och pålitliga produkter för snigelbekämpning, vilket kan vara en betydande olägenhet i grönsaksodlingar. Vi uppmuntrar dig att utforska vårt sortiment!

Letar du efter prisvärda mössfällor? Vi har trä-, metall- och miljövänliga levande fällor tillgängliga i olika modeller, inklusive de som är lämpliga för större djur. Om du överväger att köpa gift för möss och råttor erbjuder vi Granulerat Gift och Kornigt Gift från Bros, tillsammans med den högeffektiva Rat Perfect Killer Best. Dessutom tillhandahåller vi kostnadseffektiva utfodrare för råttbekämpning. Letar du efter lösningar för mullvadsbekämpning? Vårt urval inkluderar hållbara mullvadsnät, pålitliga mullvadsfällor med larm och granulerade karbidalternativ från Sumin eller Bros i olika förpackningsstorlekar. I vår butik hittar du även lavendelgödsel för att avskräcka skadedjur från din gräsmatta, samt avskräckande sprayer som Kretox Best och Farväl till Mullvaden av Zielony Dom. Våra fågelnät, tillgängliga i olika storlekar, kan hjälpa till att skydda dina frukter från fjäderklädda inkräktare. Har du problem med mårddjur, rävar eller andra rovdjur på din egendom? Du kan beställa det Bästa Aerosol Marten Avskräckningsmedlet eller Sprayen för Mårddjur, Rävar, Vesslor, Mullvadar och Sorkar från Hunter. Du kan även vara intresserad av våra ultraljudssändare, såsom den Kraftfulla Gnagare, Marten, Vessla och Musavskräckningen, eller Ultraljudsavskräckningen med Rörelsesensor och Frekvensjustering, som är utformade för att snabbt avskräcka inkräktare från din trädgård. Om du kämpar mot hungriga sniglar bör du överväga våra fantastiska produkter för snigelbekämpning, tillgängliga till konkurrenskraftiga priser, inklusive Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Snigelkontrollmålet eller Farväl till Snigeln - en miljövänlig snigelbarriär från Zielony Dom.

Detta är bara en glimt av vårt omfattande erbjudande, utformat för kunder som hanterar skadedjursrelaterade utmaningar. Vi utökar ständigt vårt sortiment med attraktiva, testade, säkra och effektiva innovationer. Vi inbjuder dig att njuta av en tillfredsställande upplevelse av online-shopping med prisvärd hemleverans!

8.53 kr
9.82 kr
18.29 kr
22.12 kr
22.12 kr
23.24 kr
35.35 kr
38.44 kr
41.41 kr
41.41 kr
42.71 kr
45.94 kr
45.94 kr
48.85 kr
48.85 kr
52.41 kr