Alunrot stiklinger, Heuchera

Alunrot stiklinger, Heuchera, er vår anbefaling for fuktige og skyggefulle steder som ofte er utfordrende å designe på en attraktiv og elegant måte. Den sjarmerende, holdbare og relativt lite krevende Heuchera diversifolia, også kjent som korallklokker, er blant de mest populære plantene med dekorative blader sammen med hostas og bregner. La de livlige, intense fargene og de unikt formede bladene fortrylle deg!

Vi er stolte av å vise frem, blant annet, vår favorittvariant: Alunrot "Purple Palace". Den skryter av rikelig, mørklilla løvverk som tilfører karakter til enhver sammensetning av prydplanter, busker og gress. Hvis du har et skyggefullt avslapningsområde eller en dam i hagen din, vurder å pynte det med en samling av praktfulle Alunrot stiklinger, Heuchera, som forblir dekorative gjennom hele sesongen. Bla gjennom vårt utvalg og velg dine favoritter.

Vi tilbyr Alunrot stiklinger fra topp nasjonale og internasjonale produsenter via post og online bestillinger. Vi velger nøye våre leverandører for å sikre at du får den beste handleopplevelsen. Vår nettbutikk tilbyr sunne, robuste stiklinger og løk av pryd- og nytteplanter, alle forberedt for lagring og transport. Utforsk våre Hosta stiklinger og bregne rhizom-seksjoner for å finne de perfekte følgesvennene for din Alunrot. Dra nytte av våre konkurransedyktige priser og leveringsalternativer, og spar både tid og penger med oss. Du kan designe hagen din effektivt, raskt og rimelig uten å forlate hjemmet ditt!