• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Разсад от алуминиеви корени

Разсад от алуминиеви корени е нашата препоръка за влажни и сенчести места, които често са предизвикателство за оформяне по атрактивен и елегантен начин. Очарователният, издръжлив и сравнително непретенциозен Heuchera diversifolia, известен също като коралови камбанки, е сред най-популярните растения с декоративни листа заедно с хостите и папратите. Нека ярките, интензивни цветове и уникално оформените листа ви очароват!

С гордост представяме, сред други, любимият ни сорт: алуминиев корен "Purple Palace". Той се отличава с обилна, тъмно лилава листва, която добавя характер към всяка композиция от декоративни многогодишни растения, храсти и треви. Ако имате сенчесто място за релакс или езерце в градината си, обмислете украсата му с колекция от прекрасни разсади от алуминиеви корени, които остават декоративни през целия сезон. Разгледайте нашата селекция и изберете любимите си.

Предлагаме разсад от алуминиеви корени от водещи национални и международни производители чрез поща и онлайн поръчки. Внимателно избираме нашите доставчици, за да ви гарантираме най-висококачественото пазаруване. Нашият онлайн магазин предлага здрави, жизнени разсади и луковици от декоративни и културни растения, всички подготвени за съхранение и транспортиране. Разгледайте нашите раздели с разсади от Hosta и ризоми от папрати, за да намерите идеалните съпутници за вашите алуминиеви корени. Възползвайте се от нашите конкурентни цени и опции за доставка, спестявайки време и пари с нас. Можете да оформите градината си ефективно, бързо и икономично без да напускате дома си!