Подкатегорије

Саднице алуминог коријена

Саднице алуминовог коријена је наш приједлог за влажна и сјеновита мјеста која је обично тешко уредити на атрактиван и елегантан начин. Шармантна, издржљива и прилично незахвална алумроот (Хеуцхера диверсифолиа) - позната и као кораљна звона - припада, уз хостас и јастоге, најпопуларнијим биљкама са украсним лишћем. Нека вас свијетле, интензивне боје и јединствено обликовани листови очарају!

Поносно, између осталог, представљамо и нашу најдражу сорту: коријен глинице „Љубичаста палача“ који даје обилно, тамно љубичасто лишће које би додало карактер свакој композицији која се састоји од украсних трајница, грмља и трава. Ако у вашој башти одложите осенчено место за опуштање или рибњак, уредите тај простор групом чудесних алуминових коријена који остају украсни током цијеле сезоне. Прелистајте наш асортиман и изаберите своје фаворите.

Саднице алум коријена продајемо од водећих домаћих и страних произвођача поштом и путем интернета. Пажљиво бирамо наше продавце како бисмо вам могли понудити најквалитетније искуство куповине. Наша интернет продавница нуди здраве и снажне саднице и луковице украсних и усева, припремљене за складиштење и транспорт. Погледајте одељке за саднице Хоста и семенке коре, како бисте пронашли најбоље и најприкладније предузеће за своје коријене алум. Водите рачуна о приступачним ценама и опцијама испоруке и уштедите време и новац код нас. Уређаћете свој врт ефикасно, брзо и повољно без напуштања дома!

Nema proizvoda u ovom odeljku