• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Răsaduri de Heuchera

Răsadurile de rădăcină de alum este propunerea noastră pentru site-uri umede și umbroase, care sunt de obicei dificil de aranjat într-un mod atractiv și elegant. Alunotul fermecător, durabil și destul de nemulțumitor (Heuchera diversifolia) - cunoscut și sub denumirea de clopote de coral - aparține, împreună cu hostas și câine, cele mai populare plante cu frunze decorative. Lasă-i culorile strălucitoare, intense și frunzele în formă unică să te încânte!

Prezentăm cu mândrie, printre altele, varietatea noastră preferată: rădăcina de aluminiul „Palatul Purpurului” care produce frunzișuri abundente, de culoare închisă, care ar adăuga caracter fiecărei compoziții constând din plante ornamentale ornamentale, arbuști și ierburi. Dacă vă aruncați un loc de relaxare umbrit sau un iaz din grădina dvs., aranjați spațiul cu o grupare de rădăcini minunate de alumine care rămân decorative pe tot parcursul sezonului. Parcurgeți sortimentul nostru și alegeți-vă preferatele.

Vindem răsaduri de rădăcină de alum de la cei mai importanți producători autohtoni și străini, prin corespondență și comandă online. Selectăm cu atenție furnizorii noștri pentru a vă putea oferi experiență de cumpărături de cea mai înaltă calitate. Magazinul nostru online oferă răsaduri sănătoase, viguroase și bulbi de plante ornamentale și de cultură, pregătiți pentru depozitare și transport. Aruncați o privire în secțiunile de răsaduri de Hosta și rizomi de fen pentru a găsi cea mai bună și mai potrivită companie pentru rădăcinile de alumini. Aveți grijă de prețuri accesibile și de opțiuni de livrare și economisiți timp și bani cu noi. Îți vei amenaja grădina în mod eficient, rapid și accesibil, fără a pleca de acasă!

-40%
25.35 leu 42.23 leu
Promoția se încheie
Produs pre-sezon
Livrare după data de 05/04/2023
| Detalii "
-40%
28.98 leu 48.28 leu
Promoția se încheie
Produs pre-sezon
Livrare după data de 05/04/2023
| Detalii "
-40%
275.21 leu 458.69 leu
Promoția se încheie
Produs pre-sezon
Livrare după data de 05/04/2023
| Detalii "