• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Răsaduri de Heuchera

Răsaduri de Heuchera sunt recomandarea noastră pentru locurile umede și umbroase care sunt adesea dificil de amenajat într-un mod atractiv și elegant. Heuchera diversifolia, fermecătoare, durabilă și relativ nepretențioasă, cunoscută și sub numele de clopoței de corali, se numără printre cele mai populare plante cu frunze decorative, alături de hosta și ferigi. Lăsați-vă captivați de culorile sale vii, intense și de frunzele unic formate!

Suntem mândri să vă prezentăm, printre altele, varietatea noastră preferată: Heuchera "Purple Palace". Se mândrește cu o frunziș bogat, de culoare purpurie închisă, care adaugă caracter oricărei compoziții de plante perene ornamentale, arbuști și ierburi. Dacă aveți o zonă de relaxare umbrită sau un iaz în grădina dvs., luați în considerare decorarea acesteia cu o colecție de răsaduri minunate de Heuchera, care rămân decorative pe tot parcursul sezonului. Răsfoiți selecția noastră și alegeți-vă favoritele.

Oferim răsaduri de Heuchera de la cei mai buni producători naționali și internaționali prin comenzi prin poștă și online. Selectăm cu grijă furnizorii noștri pentru a vă asigura cea mai bună experiență de cumpărături. Magazinul nostru online oferă răsaduri și bulbi sănătoși și viguroși de plante ornamentale și de cultură, toți pregătiți pentru depozitare și transport. Explorați secțiunile noastre de răsaduri de Hosta și rizomi de ferigi pentru a găsi companioni perfecți pentru Heuchera dvs. Beneficiați de prețurile noastre competitive și de opțiunile de livrare, economisind atât timp cât și bani cu noi. Puteți amenaja grădina dvs. eficient, rapid și la un preț accesibil fără a părăsi casa!