• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Alunrot plantor

Alunrot plantor, Heuchera, är vårt rekommendation för fuktiga och skuggiga platser som ofta är utmanande att designa på ett attraktivt och elegant sätt. Den förtjusande, hållbara och relativt okrävande Heuchera diversifolia, även känd som korallklockor, rankas bland de mest populära växterna med dekorativa blad tillsammans med hostas och ormbunkar. Låt dess livfulla, intensiva färger och unikt formade blad förtrolla dig!

Vi är stolta över att visa upp, bland andra, vår favoritvariant: "Purple Palace" alunrot. Den stoltserar med rikligt, mörklila bladverk som lägger karaktär till varje komposition av prydnadsperenner, buskar och gräs. Om du har ett skuggat avkopplingsområde eller en damm i din trädgård, överväg att smycka det med en samling av strålande Alunrot plantor, Heuchera, som förblir dekorativa under hela säsongen. Bläddra igenom vårt urval och välj dina favoriter.

Vi erbjuder Alunrot plantor från topp inhemska och internationella producenter via post och online-beställningar. Vi väljer noggrant våra leverantörer för att säkerställa att du får den högsta kvaliteten på din shoppingupplevelse. Vår onlinebutik erbjuder hälsosamma, kraftfulla plantor och lökar av prydnads- och grödaväxter, alla förberedda för förvaring och transport. Utforska våra Hosta plantor och ormbunksrhizom-sektioner för att hitta de perfekta följeslagarna för dina alunrötter. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och leveransalternativ, spara både tid och pengar med oss. Du kan designa din trädgård effektivt, snabbt och ekonomiskt utan att lämna ditt hem!