Anak pokok akar tawas

Anak pokok akar tawas adalah cadangan kami untuk laman lembap dan teduh yang biasanya sukar disusun dengan cara yang menarik dan elegan. Alumroot (Heuchera diversifolia) yang menarik, tahan lama dan agak tidak diperlukan - juga dikenali sebagai lonceng karang - tergolong, bersama dengan hostas dan pagar, dari tanaman yang paling popular dengan daun hiasan. Biarkan warnanya yang cerah dan kuat serta daunnya yang unik dapat memikat anda!

Kami dengan bangga mempersembahkan, antara lain, variasi kegemaran kami: akar tawas "Istana Ungu" yang menghasilkan dedaunan ungu gelap yang berlimpah, yang akan menambahkan ciri khas bagi setiap komposisi yang terdiri daripada tanaman hiasan, pokok renek dan rumput. Sekiranya anda membuang tempat bersantai yang teduh atau kolam di kebun anda, aturkan tempat itu dengan pengelompokan akar tawas yang luar biasa yang tetap hiasan sepanjang musim. Semak imbas pelbagai pilihan kami dan pilih kegemaran anda.

Kami menjual anak benih akar tawas dari pengeluar domestik dan asing terkemuka melalui surat dan pesanan dalam talian. Kami memilih vendor kami dengan teliti agar dapat menawarkan pengalaman membeli-belah dengan kualiti terbaik. Kedai dalam talian kami menawarkan anak benih yang sihat dan kuat dan mentol tanaman hiasan dan tanaman, yang disediakan untuk penyimpanan dan pengangkutan. Lihat bahagian bibit Hosta dan rimpang Fen untuk mencari syarikat terbaik dan paling sesuai untuk akar tawas anda. Jaga harga dan pilihan penghantaran yang berpatutan dan jimat masa dan wang dengan kami. Anda akan mengatur kebun anda dengan berkesan, cepat dan berpatutan tanpa meninggalkan rumah!

There are no products in this section