• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Purperklokje, Heuchera zaailingen

Purperklokje zaailingen, Heuchera, zijn onze aanbeveling voor vochtige en schaduwrijke plekken die vaak uitdagend zijn om op een aantrekkelijke en elegante manier vorm te geven. De charmante, duurzame en relatief onderhoudsarme Heuchera diversifolia, ook bekend als koraalklokjes, behoort tot de meest populaire planten met decoratieve bladeren, naast hosta's en varens. Laat je betoveren door de levendige, intense kleuren en uniek gevormde bladeren!

We zijn trots om, onder andere, onze favoriete variëteit te presenteren: het "Purple Palace" Purperklokje. Het pronkt met overvloedig, donkerpaars blad dat karakter toevoegt aan elke samenstelling van sierlijke vaste planten, struiken en grassen. Als je een schaduwrijk ontspanningsgebied of een vijver in je tuin hebt, overweeg dan om het te versieren met een verzameling prachtige Purperklokje zaailingen, Heuchera, die het hele seizoen decoratief blijven. Blader door onze selectie en kies je favorieten.

We bieden Purperklokje zaailingen aan van top binnenlandse en internationale producenten via post- en online bestellingen. We selecteren zorgvuldig onze leveranciers om ervoor te zorgen dat je de hoogste kwaliteit winkelervaring krijgt. Onze online winkel biedt gezonde, robuuste zaailingen en bollen van sier- en gewasplanten, allemaal voorbereid voor opslag en transport. Verken onze Hosta zaailingen en varen rizomen secties om de perfecte metgezellen voor je Purperklokjes te vinden. Profiteer van onze concurrerende prijzen en leveringsopties, en bespaar zowel tijd als geld bij ons. Je kunt je tuin efficiënt, snel en betaalbaar inrichten zonder je huis te verlaten!