• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Purperklokje, Heuchera zaailingen

Aluinwortelzaailingen is ons voorstel voor vochtige en schaduwrijke plaatsen die meestal moeilijk op een aantrekkelijke en elegante manier kunnen worden gerangschikt. De charmante, duurzame en vrij veeleisende alumroot (Heuchera diversifolia) - ook bekend als koraalbellen - behoort, samen met hosta's en vennen, tot de meest populaire planten met decoratieve bladeren. Laat je betoveren door de heldere, intense kleuren en de uniek gevormde bladeren!

Met trots presenteren wij onder andere onze favoriete variëteit: de aluinwortel "Purple Palace" die overvloedig, donkerpaars gebladerte produceert, die karakter zou toevoegen aan elke compositie bestaande uit sierplanten, struiken en grassen. Als u een schaduwrijke ontspanningsplek of een vijver in uw tuin weggooit, zorg dan voor die ruimte met een groep prachtige aluinwortels die het hele seizoen door decoratief blijven. Blader door ons assortiment en kies uw favorieten.

We verkopen aluinwortelzaailingen van de toonaangevende binnenlandse en buitenlandse producenten per post en online bestelling. We selecteren onze leveranciers zorgvuldig om u de hoogste winkelervaring te bieden. Onze online winkel biedt gezonde, krachtige zaailingen en bloembollen van sier- en gewassenplanten, voorbereid voor opslag en transport. Neem een kijkje in de afdelingen Hosta zaailingen en Fen wortelstokken om het beste en meest geschikte bedrijf voor uw aluinwortels te vinden. Zorg voor betaalbare prijzen en leveringsopties en bespaar tijd en geld bij ons. U zult uw tuin effectief, snel en betaalbaar inrichten zonder huis te verlaten!

-40%
5.13 8.55
Promotie eindigt
Voorseizoen product
Levering na 05/04/2023
| Details »
-40%
5.87 9.78
Promotie eindigt
Voorseizoen product
Levering na 05/04/2023
| Details »
-40%
55.73 92.89
Promotie eindigt
Voorseizoen product
Levering na 05/04/2023
| Details »