• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Keijunkukkien Taimet, Heuchera

Alumjuuritaimet ovat ehdotus kosteisiin ja varjoisiin paikkoihin, joita on yleensä vaikea järjestää houkuttelevalla ja tyylikkäällä tavalla. Viehättävä, kestävä ja melko vaatimaton alumroot (Heuchera diversifolia) - joka tunnetaan myös nimellä korallikellot - kuuluu yhdessä isäntien ja soiden kanssa suosituimpiin kasveihin, joilla on koristelehti. Anna sen kirkkaat, voimakkaat värit ja ainutlaatuisen muodon lehdet lumoa sinut!

Esitämme ylpeänä muun muassa suosikkilajikkeemme: "Violetti palatsi" -alunajuuren, joka tuottaa runsasta, tumman violetti lehdet, joka lisäisi luonnetta jokaiseen koostumukseen, joka koostuu koristeellisista monivuotisista, pensoista ja ruohoista. Jos sinulla on varjostettu rentoutumispaikka tai lampi puutarhassasi, järjestä tämä tila ryhmällä ihmeellisiä alunajuuria, jotka pysyvät koristeellisina koko kauden. Selaa valikoimaamme ja valitse suosikkisi.

Myymme johtavien kotimaisten ja ulkomaisten tuottajien alunajuuritaimia postitse ja online-tilauksella. Valitsemme myyjämme huolellisesti voidaksemme tarjota sinulle korkealaatuisen ostoskokemuksen. Verkkokaupassamme on terveelliset, voimakkaat koriste- ja satokasvien taimet ja sipulit, jotka on valmistettu varastointia ja kuljetusta varten. Tutustu Hosta-taimi- ja Fen-juurakoiden osiin löytääksesi parhaimman ja sopivimman yrityksen alunajuurillesi. Pidä huolta kohtuuhintaisista hinnoista ja toimitusvaihtoehdoista ja säästä aikaa ja rahaa kanssamme. Järjestät puutarhasi tehokkaasti, nopeasti ja edullisesti poistumatta kotoa!