• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Keijunkukkien Taimet, Heuchera

Keijunkukkien taimet, Heuchera, ovat suosituksemme kosteille ja varjoisille paikoille, jotka ovat usein haastavia suunnitella houkuttelevalla ja tyylikkäällä tavalla. Viehättävä, kestävä ja suhteellisen vaatimaton Heuchera diversifolia, joka tunnetaan myös korallikelloina, on yksi suosituimmista kasveista koristeellisilla lehdillä hostojen ja saniaisten rinnalla. Anna sen eloisien, voimakkaiden värien ja uniikkien lehtien lumota sinut!

Olemme ylpeitä esitellessämme muun muassa suosikkilajikettamme: "Purple Palace" keijunkukka. Se ylpeilee runsaalla, tummanvioletilla lehvistöllä, joka lisää luonnetta mihin tahansa koristeellisten monivuotisten kasvien, pensaiden ja ruohojen yhdistelmään. Jos sinulla on varjoisa rentoutumisalue tai lampi puutarhassasi, harkitse sen koristelua loistavilla Keijunkukkien taimilla, Heuchera, jotka pysyvät koristeellisina koko kauden ajan. Selaa valikoimaamme ja valitse suosikkisi.

Tarjoamme Keijunkukkien taimia huippuluokan kotimaisilta ja kansainvälisiltä tuottajilta postitse ja verkkotilauksina. Valitsemme tarkoin toimittajamme varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Verkkokauppamme tarjoaa terveitä, vahvoja taimia ja sipuleita koriste- ja viljelykasveille, kaikki valmiina varastointiin ja kuljetukseen. Tutustu Hosta-taimiimme ja saniaisten juurakko-osioihimme löytääksesi täydelliset kumppanit Keijunkukillesi. Hyödy hyvistä hinnoistamme ja toimitusvaihtoehdoistamme, säästä sekä aikaa että rahaa kanssamme. Voit suunnitella puutarhasi tehokkaasti, nopeasti ja edullisesti poistumatta kotoasi!