• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kosarak, tárolók és dobozok

Kosarak, tartók és dobozok kínálnak fantasztikus megoldást a mindennapi tárgyak tárolási kihívásainak kezelésére. Áruházunkban mind esztétikailag vonzó, mind funkcionális termékeket kínálunk, amelyek segítenek a dokumentumok, emléktárgyak, konyhai eszközök és fürdőszobai szerszámok rendszerezésében. Fedezze fel, melyik kosaraink, tartóink és dobozaink felelnek meg Önnek!

Keres egy kompakt tartót, amely például az íróasztala alatti polcra illik? Tekintse meg az 1,8 literes Lotta grafit-szürke tárolóedényt vagy az élénk zöld vagy kék 35 x 26 cm-es tárolókosarat. Fiatalabb vásárlóinknak kínáljuk az 5 db-os, 0,35 literes Iza "Micimackó" tartó szettet, amely ismert animált jelenetekkel díszített, tökéletes kis kincsek tárolására. Nagyobb méretre van szüksége? Tekintse meg zöld 7 literes Emil dobozunkat vagy az 11 literes átlátszó Bea tartót fedéllel, mindkettő vonzó áron. Ezek a sokoldalú lehetőségek ideálisak cipők, kalapok, sálak és egyéb személyes tárgyak tárolására. Tömegesebb tárgyak tárolásához válassza a 24 literes friss zöld Cornelia tartót fedéllel vagy a tágas zöld 45 literes Emil tárolódobozt. Tágas kosarakra van szüksége gyümölcsök és zöldségek számára? Összecsukható dobozunk vagy a 45 literes Ben összecsukható kosár rugalmas fogantyúkkal tökéletes választás. Az ilyen hálós kialakítások biztosítják, hogy a termékek frissek maradnak, miközben nem használat esetén laposra tudja őket hajtani. Ha hagyományos élelmiszertartókat vagy ebéddobozokat keres, áruházunkban talál erős, légmentes modelleket, amelyek BPA-mentes műanyagból készülnek és biztonságosak az élelmiszertároláshoz. Merüljön el termékleírásainkban, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet az Ön számára.

Ez csak egy rövid betekintés kínálatunkba. Merüljön el a kosarak, tartók és dobozok széles választékában online áruházunkban és egyszerűsítse vásárlási folyamatát. Segítünk az élelmiszerraktárak, padlások, műhelyek, garázsok vagy irodák tárolási lehetőségeinek optimalizálásában. A változás lenyűgöző lesz – fedezze fel gyűjteményünket ma!