Кошаре, контејнери и кутије

Кошаре, контејнери и кутије нуде одлично решење за недостатак простора за одлагање свакодневних предмета. Естетски и функционални производи који су доступни у нашој трговини помоћи ће вам да разврстите и организирате документе, потрепштине, кухињске додатке и купатило. Проверите која ће се од наших кошара и контејнера вама допасти!

Ако тражите мали контејнер који ће се нпр. Смјестити на полицу испод вашег стола, наручите 1,8-литарски Лотта графитни сиви спремник или зелену или плаву корпу за одлагање 35 к 26 цм. Такође продајемо производе који ће се свидети најмлађим корисницима: наручите сет 5 округли 0,35-литарски спремник Иза „Винние тхе Поох“ са сликама анимираних филмова који ће вашем потомству омогућити да чува њихово благо. Тражите ли веће величине? Имамо зелену 7-литарску Емил кутију или 11-литарски прозирни Беа контејнер са поклопцем који су доступни по конкурентним ценама. Ови практични и атрактивни модели могу се користити за одлагање ципела, капе, шал и осталих предмета за гардеробу. Потражите 24-литарску посуду са свјежом зеленом Цорнелијом с поклопцем или зелену 45-литарску Емил кутију за одлагање ако требате складиштити веће предмете. Да ли су вам потребне велике кошаре за складиштење и транспорт воћа и поврћа? Купите склопиву кутију или 45-литарску Бенову склопиву корпу са еластичним ручкама. Мрежне посуде те врсте заштитит ће храну од пропадања и моћи ћете их пресавити да уштедите простор. Ако тражите класичне посуде за храну и кутије за ручак, у нашој продавници ћете пронаћи чврсте, херметичке посуде израђене од БПА-пластике и дозвољене за контакт са храном. Погледајте опис производа и видећете који најбоље одговарају вашим потребама.

Ово је само мали део наше широке понуде. Прегледајте кошаре, контејнере и кутије које се нуде у нашој онлине продавници и извршите брзу куповину на мрежи. Помоћи ћемо вам да ефикасније организирате простор у својој остави, поткровљу, радном простору, гаражи или радном месту. Резултати ће вас позитивно изненадити - погледајте данас!