• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кошници, контейнери и кутии

Кошниците, контейнерите и кутиите предоставят чудесно решение за предизвикателствата свързани със съхранението на ежедневни предмети. Магазинът ни предлага както естетически приятни, така и функционални продукти, които помагат за организиране на документи, сувенири, кухненски прибори и инструменти за баня. Открийте кои от нашите кошници, контейнери и кутии ви допадат най-много!

Търсите компактен контейнер подходящ за, нека да кажем, рафт под бюрото ви? Разгледайте 1.8-литровият контейнер за съхранение Lotta в графитено-сив цвят или яркозелената или синята кошница за съхранение с размери 35 x 26 см. За по-младите ни клиенти имаме комплект от 5 кръгли контейнери с обем 0.35 литра Iza "Уини Пух", украсени с познати анимационни сцени, идеални за съхранение на малки съкровища. Нуждаете се от нещо по-голямо? Разгледайте нашия 7-литров контейнер Emil в зелено или 11-литровият прозрачен контейнер Bea с капак, и двете на привлекателни цени. Тези универсални варианти са идеални за обувки, шапки, шалове и други лични вещи. За съхранение на по-обемни предмети изберете 24-литровият контейнер Cornelia в свеж зелен цвят с капак или просторната 45-литрова зелена кутия за съхранение Emil. Нуждаете се от просторни кошници за плодовете и зеленчуците си? Нашата сгъваема кутия или 45-литровата сгъваема кошница Ben с разтегливи дръжки са перфектни. Такива мрежести дизайни гарантират, че продуктите ви остават свежи, докато можете да ги приберете, когато не ги използвате. А ако търсите традиционни хранителни контейнери или кутии за обяд, магазинът ни предлага здрави, водонепропускливи модели, направени от безвреден за храната BPA-безплатен пластмаса. Потопете се в описанията на нашите продукти, за да намерите идеалния за вас избор.

Това е само малка част от това, което предлагаме. Погледнете богатото разнообразие от кошници, контейнери и кутии, налични в нашия онлайн магазин, и опростете процеса на пазаруване. Нека ви насочим към оптимизацията на съхранението в шпайзове, тавани, работилници, гаражи или офиси. Преобразяването ще ви изуми - разгледайте нашата колекция днес!

6.89 лв
9.74 лв