Кошници, контейнери и кутии

Кошници, контейнери и кутии предлагат чудесно решение за липсата на място за съхранение на ежедневните вещи. Естетичните и функционални продукти, които се предлагат в нашия магазин, ще ви помогнат да сортирате и организирате документи, мемориали, кухненски аксесоари и прибори за баня. Вижте кои от нашите кошници и контейнери ще ви харесат!

Ако търсите малък контейнер, който да се побере например на рафт под бюрото, поръчайте 1,8-литров контейнер за съхранение от графит в сива грата или зелената или синята кошница за съхранение 35 х 26 см. Ние също така продаваме продукти, които ще се харесат на най-малките потребители: поръчайте Комплект от 5 кръгли 0,35-литрови контейнери Iza „Мечо Пух“ с изображения от анимационните филми, които ще позволят на вашето потомство да съхранява своите съкровища. Търсите по-големи размери? Имаме зелена 7-литрова кутия Emil или 11-литров прозрачен контейнер Bea с капак, които се предлагат на конкурентни цени. Тези практични и атрактивни модели могат да се използват за съхранение на обувки, шапки, шалове и други елементи от гардероба. Отидете за 24-литров контейнер с прясно зелено Cornelia с капак или зелената 45-литрова кутия за съхранение на Emil, ако трябва да съхранявате по-големи предмети. Имате ли нужда от големи кошници за съхранение и транспортиране на плодове и зеленчуци? Купете сгъваема кутия или сглобяема кошница от 45 литра Бен с еластични дръжки. Мрежестите контейнери от този вид ще предпазят храната от разпад и ще можете да ги сгънете плоски, за да спестите място. Ако търсите класическите контейнери за храна и кутиите за обяд, в нашия магазин ще намерите твърди, херметични контейнери, изработени от BPA-пластмаса и разрешени за контакт с храни. Вижте описанията на продуктите и вижте кои от тях отговарят най-добре на вашите нужди.

Това е само малка част от широкото ни предложение. Разгледайте кошници, контейнери и кутии, които се предлагат в нашия онлайн магазин и направете бърза онлайн покупка. Ние ще ви помогнем да организирате по-ефективно пространството в килера, таванското помещение, ателието, гаража или работното място. Резултатите ще ви изненадат положително - проверете още днес!