• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Coșuri, containere și cutii

Coșuri, recipiente și cutii oferă o soluție fantastică pentru provocările de depozitare ale obiectelor de zi cu zi. Magazinul nostru oferă produse atât estetice, cât și funcționale care ajută la organizarea documentelor, amintirilor, ustensilelor de bucătărie și instrumentelor de baie. Descoperă care dintre coșurile, recipientele și cutiile noastre rezonă cu tine!

Cauți un recipient compact potrivit pentru, să zicem, un raft sub biroul tău? Ia în considerare recipientul de depozitare Lotta de 1,8 litri, culoare gri grafit, sau coșul de depozitare verde vibrant sau albastru de 35 x 26 cm. Pentru clienții noștri mai tineri, avem Setul de 5 recipiente rotunde Iza “Winnie the Pooh” de 0,35 litri, împodobite cu scene animate familiare, perfecte pentru depozitarea micilor comori. Ai nevoie de ceva mai mare? Verifică cutia noastră verde de 7 litri Emil sau recipientul transparent de 11 litri Bea cu capac, ambele la prețuri atractive. Aceste opțiuni versatile sunt ideale pentru pantofi, pălării, eșarfe și alte obiecte personale. Pentru depozitarea obiectelor mai voluminoase, optează pentru recipientul verde proaspăt Cornelia de 24 de litri cu capac sau cutia de depozitare verde și spațioasă Emil de 45 de litri. Ai nevoie de coșuri spațioase pentru fructe și legume? Cutia noastră pliabilă sau coșul pliabil Ben de 45 de litri cu mânere elastice sunt perfecte. Astfel de modele în plasă asigură că produsele tale rămân proaspete, permițându-ți să le aplatizezi când nu sunt utilizate. Și dacă ești în căutarea unor recipiente tradiționale pentru alimente sau cutii pentru prânz, magazinul nostru se laudă cu modele robuste și ermetice, realizate din plastic fără BPA, sigur pentru depozitarea alimentelor. Scufundă-te în descrierile noastre de produse pentru a găsi modelul perfect pentru nevoile tale.

Această privire este doar vârful aisbergului. Explorează gama vastă de coșuri, recipiente și cutii disponibile în magazinul nostru online și simplifică-ți procesul de achiziție. Lasă-ne să te ghidăm în optimizarea depozitării tale în cămări, poduri, ateliere, garaje sau birouri. Transformarea te va uimi – explorează colecția noastră astăzi!

14.94 leu
16.21 leu
22.92 leu
22.92 leu