• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Korgar, behållare och lådor

Korgar, behållare och lådor erbjuder en fantastisk lösning för att hantera förvaringsutmaningarna med vardagliga föremål. Vår butik erbjuder både estetiskt tilltalande och funktionella produkter som hjälper till att organisera dokument, minnessaker, köksredskap och badrumsartiklar. Upptäck vilka av våra korgar, behållare och lådor som passar dig!

Letar du efter en kompakt behållare lämplig för, säg, en hylla under ditt skrivbord? Överväg 1,8-liters Lotta förvaringsbehållare i grafitgrått eller den livfulla gröna eller blåa förvaringskorgen på 35 x 26 cm. För våra yngre kunder har vi Set med 5 runda 0,35-liters Iza "Nalle Puh" behållare dekorerade med bekanta animerade scener, perfekta för att förvara små skatter. Behöver du något större? Ta en titt på vår gröna 7-liters Emil-låda eller den 11-liters genomskinliga Bea behållaren med lock, båda till attraktiva priser. Dessa mångsidiga alternativ är idealiska för skor, hattar, halsdukar och andra personliga föremål. För att förvara bulkigare föremål, välj 24-liters fräscht gröna Cornelia behållaren med lock eller den rymliga gröna 45-liters Emil förvaringslådan. Behöver du rymliga korgar för dina frukter och grönsaker? Vårt ihopfällbara låda eller 45-liters Ben ihopfällbara korg med töjbara handtag är perfekta. Sådana nät-designer säkerställer att din produktion förblir färsk samtidigt som du kan platta till dem när de inte används. Och om det är traditionella matbehållare eller lunchlådor du letar efter, kan vår butik skryta med robusta, lufttäta modeller tillverkade av BPA-fri plast som är säkra för matförvaring. Dyk in i våra produktbeskrivningar för att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Denna glimt är bara toppen av isberget. Fördjupa dig i det stora utbudet av korgar, behållare och lådor som finns tillgängliga i vår online-butik och förenkla din inköpsprocess. Låt oss vägleda dig för att optimera ditt förvaringsutrymme i skafferier, vindar, verkstäder, garage eller kontor. Förvandlingen kommer att förvåna dig - utforska vår kollektion idag!

32.03 kr
37.35 kr
37.35 kr
39.82 kr
40.53 kr
49.62 kr
55.82 kr
55.82 kr
56.62 kr
57.29 kr
57.29 kr
57.29 kr
57.53 kr