• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Košare, spremnici i kutije

Košare, spremnici i kutije nude izvrsno rješenje za nedostatak prostora za pohranu svakodnevnih predmeta. Estetski i funkcionalni proizvodi koji su dostupni u našoj trgovini pomoći će vam u razvrstavanju i organiziranju dokumenata, potrepština, kuhinjskog pribora i kupaonskog pribora. Provjerite koji će se od naših košara i spremnika svidjeti vama!

Ako tražite mali spremnik koji će se npr. Smjestiti na policu ispod vašeg stola, naručite 1,8-litreni Lotta grafitni sivi spremnik ili zelenu ili plavu košaricu 35 x 26 cm. Također prodajemo proizvode koji će se svidjeti najmlađim korisnicima: naručite set 5 okruglih 0,35-litrenih posuda Iza „Winnie the Pooh“ s slikama iz animiranih filmova koji će vašem potomstvu omogućiti da pohranjuje svoje blago. Tražite li veće veličine? Imamo zelenu 7-litarsku Emil kutiju ili 11-litreni prozirni Bea spremnik s poklopcem koji su dostupni po konkurentnim cijenama. Ovi praktični i atraktivni modeli mogu se koristiti za odlaganje cipela, kape, šal i ostalih predmeta za ormar. Potražite 24-litreni spremnik svježe zelene Cornelije s poklopcem ili zelenu kutiju za spremanje Emil od 45 litara, ako trebate spremiti veće predmete. Trebate li velike košare za skladištenje i transport voća i povrća? Kupite sklopivu kutiju ili 45-litrenu Benovu sklopivu košaru s elastičnim ručkama. Mrežaste posude takve vrste zaštitit će hranu od propadanja i moći ćete ih presaviti da uštedite prostor. Ako tražite klasične posude za hranu i kutije za ručak, u našoj trgovini naći ćete čvrste, nepropusne posude izrađene od BPA-plastike i dopuštene za kontakt s hranom. Provjerite opise proizvoda i provjerite koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Ovo je samo mali djelić naše široke ponude. Pregledajte košare, spremnike i kutije koje se nude u našoj internetskoj trgovini i obavite brzu internetsku kupnju. Pomoći ćemo vam da što učinkovitije organizirate prostor u svojoj ostavi, potkrovlju, radnom prostoru, garaži ili radnom mjestu. Rezultati će vas pozitivno iznenaditi - provjerite već danas!

13.69 kn
16.08 kn
17.16 kn
19.12 kn