Manden, containers en dozen

Manden, containers en dozen bieden een geweldige oplossing voor het gebrek aan opslagruimte voor de dagelijkse items. De esthetische en functionele producten die beschikbaar zijn in onze winkel helpen u bij het sorteren en organiseren van documenten, memorabilia, keukenaccessoires en badkamerbenodigdheden. Bekijk welke van onze manden en containers u zullen aanspreken!

Als u op zoek bent naar een kleine container die bijvoorbeeld op een plank onder uw bureau past, bestelt u de 1,8-liter Lotta grafietgrijze opslagcontainer of de groene of blauwe 35 x 26 cm opbergmand. We verkopen ook producten die aantrekkelijk zijn voor de jongste gebruikers: bestel de Set van 5 ronde Iza "Winnie the Pooh" -containers van 0,35 liter met afbeeldingen uit de animatiefilms waarmee uw nakomelingen hun schatten kunnen opslaan. Bent u op zoek naar grotere maten? We hebben een groene Emil-doos van 7 liter of de transparante Bea-container van 11 liter met een deksel, die verkrijgbaar zijn tegen concurrerende prijzen. Deze praktische en aantrekkelijke modellen kunnen worden gebruikt voor het opbergen van schoenen, hoeden, sjaals en andere kledingartikelen. Ga voor de 24-liter verse groene Cornelia-container met een deksel of de groene 45-liter Emil-opbergdoos, als u grotere objecten wilt bewaren. Heeft u grote manden nodig voor het bewaren en vervoeren van fruit en groenten? Koop een opvouwbare doos of een 45-liter Ben opvouwbare mand met elastische handgrepen. Dergelijke netbakken beschermen het voedsel tegen rot en je kunt ze plat opvouwen om ruimte te besparen. Als u op zoek bent naar de klassieke voedselcontainers en lunchboxen, vindt u solide, luchtdichte containers gemaakt van BPA-plastic en toegestaan voor voedselcontact in onze winkel. Bekijk productbeschrijvingen en kijk welke het beste bij u past.

Dit is slechts een kleine fractie van ons brede aanbod. Blader door manden, containers en dozen die worden aangeboden in onze online winkel en maak een snelle online aankoop. We helpen u de ruimte op uw pantry, zolder, werkruimte, garage of werkplek effectiever in te richten. De resultaten zullen je positief verrassen - bekijk het vandaag nog!

2.05
2.05
2.05
2.19
2.19
2.19
2.38
2.38
2.38
2.44
2.92
2.94
2.94
2.94
2.97
2.97
2.97
3.02
3.02
3.02