• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Manden, containers en dozen

Manden, containers en dozen bieden een fantastische oplossing voor de opslaguitdagingen van alledaagse items. Onze winkel biedt zowel esthetisch aantrekkelijke als functionele producten die helpen bij het organiseren van documenten, aandenkens, keukengerei en badkamergereedschap. Ontdek welke van onze manden, containers en dozen bij jou passen!

Op zoek naar een compacte container die bijvoorbeeld op een plank onder je bureau past? Overweeg de 1,8-liter Lotta grafietgrijze opslagcontainer of de levendige groene of blauwe 35 x 26 cm opbergmand. Voor onze jongere klanten hebben we de set van 5 ronde 0,35-liter Iza "Winnie de Poeh" containers versierd met bekende animatiescènes, perfect voor het bewaren van kleine schatten. Iets groters nodig? Bekijk onze groene 7-liter Emil doos of de 11-liter transparante Bea container met deksel, beide aantrekkelijk geprijsd. Deze veelzijdige opties zijn ideaal voor schoenen, hoeden, sjaals en andere persoonlijke spullen. Voor het opbergen van omvangrijkere items kun je kiezen voor de 24-liter frisgroene Cornelia container met deksel of de ruime groene 45-liter Emil opbergdoos. Grote manden nodig voor je fruit en groenten? Onze inklapbare doos of de 45-liter Ben inklapbare mand met rekbare handvatten zijn perfect. Dergelijke gaasontwerpen zorgen ervoor dat je producten vers blijven en stellen je in staat ze plat te maken als ze niet in gebruik zijn. En als je op zoek bent naar traditionele voedselcontainers of lunchdozen, heeft onze winkel stevige, luchtdichte modellen van BPA-vrije kunststof die veilig zijn voor voedselopslag. Duik in onze productbeschrijvingen om de perfecte match voor je behoeften te vinden.

Dit is slechts een tipje van de sluier. Duik in het brede assortiment manden, containers en dozen in onze online winkel en stroomlijn je aankoopproces. Laat ons je helpen bij het optimaliseren van je opslag in voorraadkasten, zolders, werkplaatsen, garages of kantoren. De transformatie zal je verbazen - ontdek vandaag nog onze collectie!

2.72
3.18
3.18
3.39
3.39
3.39
3.45
4.22
4.22
4.22
4.52
4.75
4.75
4.81
4.87
4.87
4.87
4.89