Baskom, bekas dan kotak

Bakul, bekas dan kotak menawarkan penyelesaian yang hebat untuk kekurangan ruang penyimpanan untuk barangan harian. Produk estetika dan fungsian yang terdapat di kedai kami akan membantu anda menyusun dan menyusun dokumen, memorabilia, aksesori dapur dan peralatan bilik mandi. Lihat mana bakul dan bekas kami akan merayu kepada anda!

Sekiranya anda sedang mencari bekas kecil yang sesuai, contohnya ke rak di bawah meja anda, pesanan bekas penyimpanan grafit Lotta 1.8 liter atau gudang simpanan hijau atau biru 35 x 26 cm. Kami juga menjual produk yang akan merayu kepada pengguna termuda: memerintahkan bekas 5 pusingan 0.35 liter bekas Iza "Winnie the Pooh" dengan imejan dari filem animasi yang akan membolehkan anak anda menyimpan khazanah mereka. Adakah anda mencari saiz yang lebih besar? Kami mempunyai kotak Emil 7-liter hijau atau bekas telus 11 liter telus dengan penutup, yang boleh didapati dengan harga yang kompetitif. Model praktikal dan menarik ini boleh digunakan untuk menyimpan kasut, topi, selendang dan barang-barang almari pakaian yang lain. Pergi ke bekas Cornelia hijau segar 24-liter dengan tudung atau peti simpanan 45-liter Emil hijau, jika anda perlu menyimpan objek yang lebih besar. Adakah anda memerlukan bakul yang besar untuk menyimpan dan mengangkut buah dan sayuran? Beli kotak yang boleh dilipat atau bakul Ben yang dilipat 45 liter dengan pemegang elastik. Kontena mangkuk semacam itu akan melindungi makanan dari pembusukan dan anda akan dapat melipatnya rata untuk menjimatkan ruang. Sekiranya anda mencari bekas makanan klasik dan kotak makan tengah hari, anda akan dapati bekas pepejal, yang kedap udara yang diperbuat daripada plastik BPA dan dibenarkan untuk menghubungi makanan di kedai kami. Semak deskripsi produk dan lihat, yang sesuai dengan keperluan anda.

Ini hanyalah sebahagian kecil daripada tawaran kami yang luas. Semak imbas bakul, bekas dan kotak yang ditawarkan di kedai dalam talian kami dan buat pembelian dalam talian cepat. Kami akan membantu anda menyusun ruang di pantri, loteng, worksho, garaj atau tempat kerja anda dengan lebih berkesan. Keputusan akan mengejutkan anda secara positif - semak hari ini!

RM14.94
RM16.21
RM22.92
RM22.92