• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Korit, astiat ja laatikot

Korit, säiliöt ja laatikot tarjoavat fantastisen ratkaisun jokapäiväisten esineiden säilytyshaasteisiin. Kaupassamme on sekä esteettisesti miellyttäviä että toimivia tuotteita, jotka auttavat järjestämään dokumentteja, muistoesineitä, keittiövälineitä ja kylpyhuonetarvikkeita. Tutustu, mitkä korimme, säiliömme ja laatikkomme vastaavat tarpeisiisi!

Etsitkö kompaktia säiliötä esimerkiksi työpöytäsi alle? Harkitse 1,8 litran Lotta-grafiitinharmaata säilytysastiaa tai kirkkaanvihreää tai -sinistä 35 x 26 cm säilytyskoria. Nuoremmille asiakkaillemme on 5 pyöreää 0,35 litran Iza "Nalle Puh" säiliötä, joissa on tuttuja animaatiokohtauksia, täydellinen pienten aarteiden säilyttämiseen. Tarvitsetko jotain suurempaa? Katso vihreä 7 litran Emil-laatikko tai 11 litran läpinäkyvä Bea-säiliö kannella, molemmat edulliseen hintaan. Nämä monipuoliset vaihtoehdot sopivat kenkiin, hattuihin, huiveihin ja muihin henkilökohtaisiin esineisiin. Suurempien esineiden säilyttämiseen valitse 24 litran raikkaanvihreä Cornelia-säiliö kannella tai tilava vihreä 45 litran Emil-säilytyslaatikko. Tarvitsetko tilavia koreja hedelmille ja vihanneksille? Meillä on taitettava laatikko tai 45 litran Ben-taitettava kori joustavilla kahvoilla. Tällaiset verkkomallit varmistavat, että tuotteesi pysyvät tuoreina, ja voit taittaa ne litteiksi kun niitä ei käytetä. Ja jos etsit perinteisiä ruokasäiliöitä tai eväsrasioita, kaupassamme on kestäviä, ilmatiiviitä malleja BPA-vapaasta muovista, joka on turvallista ruoan säilytykseen. Tutustu tuotekuvauksiimme löytääksesi täydellisen mallin tarpeisiisi.

Tämä on vain pieni osa laajaa valikoimaamme. Tutustu verkkokaupassamme olevien korejen, säiliöiden ja laatikoiden laajaan valikoimaan ja tehosta ostosprosessiasi. Autamme sinua järjestämään säilytystilasi varastoissa, ullakoilla, työpajoissa, autotalleissa tai toimistoissa. Muodonmuutos hämmästyttää sinua - tutustu kokoelmaamme tänään!

3.45
4.87