kniver

Kniver av alle slag, inkludert podnings- og okuleringsblader, er uunnværlige tilbehør for enhver gartner. Våre premiumkvalitetsblader er motstandsdyktige mot sløving og nøye profilert for å sikre effektiv og komfortabel kutting. Verktøyene som er tilgjengelige i denne delen av vår nettbaserte hagebutikk vil lette arbeidet ikke bare i frukthager, men også i ulike hageoppgaver!

Hvis du er på jakt etter pålitelige blader for en rekke oppgaver, har du kommet til rett sted! Bestill vår Sigd for håndslåing, ideell for raskt å fjerne ugress og tette tuer av villgress, eller vår 16-tommers Machete med plasthåndtak, essensiell for å rydde overgrodde hagehjørner. Vurder også Billhook lommekniven fra Fiskars – en praktisk sammenleggbar kniv med et bredt blad, perfekt for å ha med seg. For de med blomsterbed eller balkonger dekorert med blomster, er våre Blomstersakser fra Fiskars ideelle for å opprettholde orden blant visnende planter. Vi tilbyr også et bredt utvalg av kniver og blader for husholdningsbruk. Lei av at knivene blir sløve? Prøv vår 12 cm Functional Form tomatkniv fra Fiskars og den hendige 7 cm skrellekniven med et bredt, komfortabelt håndtak. Finn disse og andre hverdagslige tilbehør for hage- og hjemmebruk til overkommelige priser her!

Hold deg oppdatert og se etter spesialtilbud – vi streber kontinuerlig etter å tilby deg det bredeste utvalget av praktiske hageverktøy, og utvider stadig vårt sortiment. Premiumkvalitetskniver, blader og podningskniver fra ledende produsenter er alle tilgjengelige i denne hagebutikken. Klikk, se og bestill – å handle her tar mindre enn fem minutter!