• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Noževi

Noževi svih vrsta - uključujući oštrice i oštrice za cijepljenje - pribor je bez kojeg nijedan vrtlar ne može. Oštrice vrhunskog kvaliteta, otporne na zamagljivanje i pažljivo profilirane, osiguravaju učinkovit i udoban rez. Alati dostupni u ovom odjeljku naše vrtne internetske trgovine olakšat će rad ne samo u voćnjacima!

Ako tražite pouzdane oštrice koje biste mogli upotrijebiti za mnogo različitih zadataka, to je točno mjesto na kojem ćete ih naći! Naručite srpanju za ručno košenje biljaka koja će vam omogućiti da odmah riješite korova i guste gomile divlje trave ili 16-metarskog mačeta s plastičnom drškom koja se pokaže da je apsolutno neophodna za uklanjanje napuštenih vrtnih kutova. Možda će vam trebati i Billhook vilicni nož tvrtke Fiskars - praktični sklopivi nož sa širokim nožem koji uvijek možete nositi sa sobom. Ako ste vlasnik cvjetne gredice ili je vaš balkon prepun cvijeća, kupite Cvjetne škare iz Fiskars-a koje vam omogućavaju da održavate red među biljkama koje se venu. Također nudimo širok izbor noževa i noževa za kućnu upotrebu. Ako su vam dosadili tupi noževi, preporučujemo 12-cm funkcionalni nož rajčice tvrtke Fiskars i praktični nož za ljuštenje od 7 cm s širokom, udobnom ručkom. Ovaj i ostali svakodnevni pribor za upotrebu u vrtu i kući dostupni su po povoljnim cijenama ovdje!

Budite u toku i tražite posebne ponude - neprekidno se trudimo ponuditi vam širi izbor praktičnih vrtnih alata, čime neprekidno proširujemo naš asortiman. Vrhunski kvalitetni noževi, noževi i noževi vodećih proizvođača dostupni su u ovoj vrtnoj trgovini. Kliknite, pogledajte i naručite - ovdje ćete kupovati za manje od pet minuta!