• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Noževi

Noževi svih vrsta, uključujući noževe za kalemljenje i cijepljenje, nezamjenjivi su dodaci za svakog vrtlara. Naša premium kvaliteta oštrica otporna je na tupljenje i pažljivo profilirana kako bi osigurala učinkovito i udobno rezanje. Alati dostupni u ovoj sekciji naše online trgovine za vrt olakšat će vam rad ne samo u voćnjacima, već i u raznim vrtlarskim zadacima!

Ako tražite pouzdane oštrice za mnoge različite zadatke, nalazite se na pravom mjestu! Naručite našu Kosu za ručno košenje koja će vam omogućiti brzo uklanjanje korova i gustih grudica divlje trave ili 16-inčni Mačetu s plastičnom drškom, neophodan za čišćenje napuštenih kutaka vrta. Razmislite o preklopivom nožu Billhook od Fiskarsa - praktičnom preklopljivom nožu s širokom oštricom koji možete uvijek nositi sa sobom. Za one koji imaju cvjetne gredice ili balkone ukrašene cvijećem, nabavite Škare za cvijeće od Fiskarsa koje će vam omogućiti održavanje reda među venućim biljkama. Također nudimo širok izbor noževa i oštrica za kućansku upotrebu. Ako ste umorni od tupih noževa, preporučujemo 12 cm Funkcionalni Forma nož za rajčice od Fiskarsa i praktični 7 cm nož za guljenje s širokim, udobnim drškom. Sve ovo i drugi svakodnevni dodaci za vrt i kućnu upotrebu dostupni su po povoljnim cijenama ovdje!

Ostanite ažurirani i pratite posebne ponude - neprestano se trudimo da vam ponudimo najširi izbor korisnih vrtnih alata, stoga neprestano proširujemo naš asortiman. Noževi vrhunske kvalitete, oštrice i noževi za kalemljenje vodećih proizvođača sve su dostupni upravo u ovoj trgovini za vrt. Kliknite, pogledajte i naručite - kupovina ovdje traje manje od pet minuta!