• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Ножове

Ножове от всички видове, включително ножове за пръкнал и прививочен нож, са незаменими аксесоари за всеки градинар. Нашите ножове от премиум качество са устойчиви на затъпяване и внимателно профилирани, за да осигурят ефективно и удобно рязане. Инструментите, налични в този раздел на нашия онлайн магазин за градина, ще улеснят работата не само в орехарниците!

Ако търсите надеждни ножове за множество различни задачи, сте на точното място! Поръчайте Сърп за ръчно косене, идеален за бързо избиване на плевелите и гъсти купчета дива трева, или 16-инчовият Мачете с пластмасова дръжка, необходим за изчистване на запустели градински ъгли. Разгледайте също Нож Billhook от Fiskars - практичен сгъваем нож с широка остриета, който винаги можете да носите с вас. За тези, които имат цветни лехи или балкони с цветя, закупете Цветни ножици от Fiskars, които ви позволяват да поддържате ред сред вехнещите растения. Предлагаме също и широк избор от ножове и остриета за домашна употреба. Ако сте наскърбени от тъпите ножове, ви препоръчваме Нож за домати Functional Form с дължина 12 см от Fiskars и удобния Нож за чистене с широка дръжка с дължина 7 см. Всички тези и други всекидневни аксесоари за градина и домашна употреба са на разумни цени тук!

Оставайте се информирани и търсете специални оферти - постоянно се стремим да ви предложим най-широкия избор от полезни градинарски инструменти, поради което продължаваме да разширяваме асортимента си. Ножове от премиум качество, остриета и ножове за прививки от водещи производители са всички налични точно в този градинарски магазин. Кликнете, видете и поръчайте - пазаруването тук отнема по-малко от пет минути!

15.45 лв
23.40 лв
28.44 лв
34.32 лв
41.80 лв
60.95 лв
60.95 лв
77.45 лв