• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Ножове

Ножове от всякакъв вид - включително остриета за нокти и присаждане - са аксесоари, без които никой градинар не би могъл да се справи. Остриетата от първокачествено качество, устойчиви на затъмняване и внимателно профилирани, гарантират ефективно и удобно рязане. Инструментите, налични в този раздел на нашия онлайн магазин за градина, ще улеснят работата не само в овощните градини!

Ако търсите надеждни остриета, които бихте могли да използвате за много различни задачи, това е точно мястото, където ще ги намерите! Поръчайте сърп за ръчно косене на растения, който ще ви позволи да се отървете веднага от плевели и гъсти кичури от дива трева или 16 'мачете с пластмасова дръжка, което се оказва абсолютно необходимо за изкореняване на изоставени градински ъгли. Може да се нуждаете и от жак-нож Billhook от Fiskars - практичен сгъваем нож с широко острие, който винаги можете да носите със себе си. Ако сте собственик на цветно легло или балконът ви е пълен с цветя, купете ножиците за цветя от Fiskars, които ви позволяват да поддържате реда сред увяхващите растения. Предлагаме и богат избор на ножове и остриета за домашна употреба. Ако ви е писнало от тъпи ножове, препоръчваме 12-сантиметровият нож за нокти Function Form от Fiskars и удобният 7-сантиметров нож за пилинг с широка удобна дръжка. Този и други ежедневни аксесоари за употреба в градината и дома са достъпни на достъпни цени тук!

Бъдете в крак с времето и търсете специални оферти - ние непрекъснато се стремим да ви предложим най-широкия избор от удобни градински инструменти, поради което ние разширяваме асортимента си през цялото време. Най-висококачествените ножове, остриета и ножове от водещи производители са налични в този много градински магазин. Кликнете, вижте и поръчайте - ще пазарувате за по-малко от пет минути тук!