• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

veitset

Kaikenlaiset veitset, mukaan lukien silmukointi- ja varttamisterät, ovat välttämättömiä varusteita jokaiselle puutarhurille. Premium-laatuiset terämme ovat tylsymättömiä ja huolellisesti profiloituja, varmistaen tehokkaan ja mukavan leikkaamisen. Verkkokauppamme tässä osiossa olevat työkalut helpottavat työtä paitsi hedelmätarhoissa myös monissa puutarhatöissä!

Jos etsit luotettavia teriä monenlaisiin tehtäviin, olet tullut oikeaan paikkaan! Tilaa meidän Viikatteemme käsileikkaamiseen, ihanteellinen rikkaruohojen ja tiheiden villiheinäkasvustojen nopeaan poistamiseen, tai 16-tuumainen machete muovikahvalla, välttämätön ylikasvaneiden puutarhanurkkien raivaamiseen. Harkitse myös Fiskarsin Billhook-taskuveistä - käytännöllinen taittoveitsi leveällä terällä, täydellinen mukanakantamiseen. Niille, joilla on kukkapenkkejä tai kukilla koristeltuja parvekkeita, Fiskarsin Kukkasakset ovat ihanteelliset veltostuvien kasvien järjestyksessä pitämiseen. Tarjoamme myös laajan valikoiman veitsiä ja teriä kotikäyttöön. Kypsyttävätkö tylsyvät veitset? Kokeile Fiskarsin 12 cm:n Functional Form -tomaattiveistä ja kätevää 7 cm:n kuorintaveistä leveällä, mukavalla kahvalla. Löydä nämä ja muut jokapäiväiset tarvikkeet puutarhaan ja kotiin edulliseen hintaan täältä!

Pysy ajan tasalla ja tarkkaile erikoistarjouksia – pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle laajimman valikoiman käteviä puutarhatyökaluja, laajentaen jatkuvasti valikoimaamme. Premium-laatuiset veitset, terät ja silmukointiveitset johtavilta valmistajilta ovat kaikki saatavilla juuri tässä puutarhakaupassa. Klikkaa, katso ja tilaa – ostokset kestävät täällä alle viisi minuuttia