• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

veitset

Kaikentyyppiset veitset - mukaan lukien orava- ja varttaterät - ovat lisävarusteita, joita kukaan puutarhuri ei voisi tehdä ilman. Ensiluokkaiset terät, jotka kestävät räpistymistä ja huolellisesti profiloituja, varmistavat tehokkaan ja mukavan leikkauksen. Puutarha-verkkokaupan tässä osassa olevat työkalut helpottavat työskentelyä paitsi hedelmätarhoissa!

Jos etsit luotettavia teriä, joita voit käyttää moniin erilaisiin tehtäviin, löydät ne täsmälleen paikasta! Tilaa sirppi kasvien leikkaamiseen käsin, jotta pääset eroon rikkakasveista ja tiheistä luonnonvaraisista ruohoista tai 16'-mačetista, jonka muovinen kahva on osoittautunut ehdottoman välttämättömäksi hylättyjen puutarhan nurkkien juurtumiseen. Saatat tarvita myös Fiskarsin Billhook-jack-veitsen - käytännöllisen taittoveitsen, jolla on leveä terä ja jota voit aina kantaa mukanasi. Jos omistat kukkasängyn tai parvekesi on täynnä kukkasia, osta Fiskarsilta kukkasakset, joiden avulla voit ylläpitää järjestystä kuivuneiden kasvien keskuudessa. Tarjoamme myös laajan valikoiman veitsiä ja teriä kotitalouskäyttöön. Jos sinulla on kyllästystä tylsää veitsiä, suosittelemme Fiskarsin 12 cm: n Functional Form-tomaattiveitsiä ja kätevää 7 cm: n kuorintaveistä leveällä, mukavalla kahvalla. Tämä ja muut puutarha- ja kotikäyttöön tarkoitetut päivittäiset tarvikkeet ovat täällä saatavilla kohtuuhintaan!

Pysy ajan tasalla ja etsi erikoistarjouksia - pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle laajimman valikoiman käteviä puutarhatyökaluja, joten laajennamme tuotevalikoimaamme koko ajan. Johtava valmistajien korkealaatuiset veitset, terät ja orastavat veitset ovat kaikki saatavana tässä puutarhakaupassa. Napsauta, katso ja tilaa - shoppailet täällä alle viidessä minuutissa!