Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ножеви

Ножеви свих врста - укључујући оштрице и ножеве за цепљење - су додаци без којих ниједан вртлар не може. Оштрице врхунског квалитета, отпорне на замагљивање и пажљиво профилисане, осигуравају ефикасно и удобно сечење. Алати доступни у овом делу наше баштенске интернетске продавнице олакшаће рад не само у воћњацима!

Ако тражите поуздане сечиве које бисте могли користити за различите задатке, управо тамо ћете их наћи! Наручите српању за ручно кошење биљака која ће вам омогућити да се одмах решите корова и густе гомиле дивље траве или 16-метарског мачета с пластичном дршком која се покаже да је апсолутно неопходна за уклањање напуштених баштенских углова. Можда ће вам требати и Биллхоок џек-нож компаније Фискарс - практични склопиви нож са широким сечивом који увек можете носити са собом. Ако имате цветни кревет или је ваш балкон препун цвећа, купите Цветне маказе из компаније Фискарс које вам омогућавају да одржавате ред међу биљкама венућа. Такође нудимо широк избор ножева и сечива за кућну употребу. Ако су вам досадили тупи ножеви, препоручујемо нож од 12 цм функционалне форме од Фискарс-а и практичан нож за љуштење од 7 цм са широком, удобном дршком. Овај и други свакодневни прибор за башту и кућну употребу доступан је по приступачним ценама овде!

Будите у току и тражите посебне понуде - непрекидно се трудимо да вам понудимо најшири избор згодних баштенских алата, чиме непрекидно проширујемо наш асортиман. Врхунски квалитетни ножеви, сечива и ножеви водећих произвођача доступни су у овој вртној продавници. Кликните, видите и наручите - овде ћете куповати за мање од пет минута!