• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Knivar

Knivar av alla slag, inklusive ympnings- och okuleringsblad, är oumbärliga tillbehör för varje trädgårdsmästare. Våra premiumkvalitetsblad är motståndskraftiga mot avtrubbning och noggrant profilerade för att säkerställa effektiv och bekväm klippning. Verktygen som finns i denna del av vår online trädgårdsbutik underlättar inte bara arbete i fruktträdgårdar utan också i olika trädgårdsuppgifter!

Om du letar efter pålitliga blad för en mängd olika uppgifter, har du kommit till rätt ställe! Beställ vår Lie för handslåtter, idealisk för att snabbt ta bort ogräs och täta tuvor av vildgräs, eller den 16-tums Macheten med plasthandtag, nödvändig för att rensa övervuxna trädgårdshörn. Överväg Billhook-fickkniven från Fiskars – en praktisk fällkniv med ett brett blad, perfekt att alltid ha med sig. För dem med blomsterrabatter eller balkonger prydda med blommor är våra Blomstersaxar från Fiskars idealiska för att upprätthålla ordningen bland vissnande växter. Vi erbjuder också ett brett urval av knivar och blad för hushållsbruk. Trött på att dina knivar blir trubbiga? Prova vår 12 cm Functional Form tomatkniv från Fiskars och den praktiska 7 cm skalningskniven med ett brett, bekvämt handtag. Hitta dessa och andra vardagliga tillbehör för användning i trädgården och hemmet till överkomliga priser här!

Håll dig uppdaterad och se upp för specialerbjudanden – vi strävar kontinuerligt efter att erbjuda dig det bredaste urvalet av praktiska trädgårdsverktyg, och utökar ständigt vårt sortiment. Premiumkvalitetsknivar, blad och ympningsknivar från ledande tillverkare finns alla tillgängliga i just denna trädgårdsbutik. Klicka, se och beställ – att handla här tar mindre än fem minuter!