• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Messen

Messen van allerlei soorten, inclusief ent- en oculatiemessen, zijn onmisbare accessoires voor elke tuinier. Onze messen van premium kwaliteit zijn bestand tegen bot worden en zorgvuldig geprofileerd om efficiënt en comfortabel snijden te garanderen. De gereedschappen die beschikbaar zijn in deze sectie van onze online tuinwinkel zullen het werk niet alleen in boomgaarden, maar ook in verschillende tuiniertaken vergemakkelijken!

Als u op zoek bent naar betrouwbare messen voor een veelheid aan taken, dan bent u hier aan het juiste adres! Bestel onze Zeis voor handmaaien, ideaal voor het snel verwijderen van onkruid en dichte pollen wild gras, of de 16-inch Machete met plastic handvat, essentieel voor het opruimen van verwaarloosde tuinhoeken. Overweeg de Billhook zakmes van Fiskars - een praktisch opvouwbaar mes met een breed lemmet, perfect om altijd bij u te dragen. Voor diegenen met bloembedden of balkons versierd met bloemen, zijn onze Bloemenschaar van Fiskars ideaal om orde te houden onder verwelkende planten. We bieden ook een breed assortiment aan messen en bladen voor huishoudelijk gebruik. Moe van messen die bot worden? Probeer ons 12 cm Functional Form tomatenmes van Fiskars en het handige 7 cm schilmes met een breed, comfortabel handvat. Vind deze en andere alledaagse accessoires voor tuin- en huishoudelijk gebruik tegen betaalbare prijzen hier!

Blijf op de hoogte en let op speciale aanbiedingen - we streven er continu naar om u het breedste assortiment aan handige tuingereedschappen te bieden, en breiden ons assortiment constant uit. Premium kwaliteit messen, bladen en entmessen van toonaangevende fabrikanten zijn allemaal beschikbaar in deze tuinwinkel. Klik, bekijk en bestel - winkelen neemt hier minder dan vijf minuten in beslag!