• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti Kések és Pengék

Mindenféle kések, beleértve az oltó- és szemzőpengéket is, elengedhetetlen kiegészítői minden kertésznek. Prémium minőségű pengéink ellenállnak a tompulásnak és gondosan profilozottak, hogy hatékony és kényelmes vágást biztosítsanak. Webáruházunk ezen részén található szerszámok nem csak a gyümölcsöskertekben, hanem a különböző kerti munkákban is megkönnyítik a munkát!

Ha megbízható pengéket keres különféle feladatokhoz, jó helyen jár! Rendelje meg kézi kaszánkat, amely ideális a gyomok és a sűrű vadfüves bokrok gyors eltávolításához, vagy a 16 hüvelykes műanyag nyelű machetét, amely nélkülözhetetlen a túlnőtt kerti sarkok kitakarításához. Fontolja meg a Fiskars Billhook zsebkését – egy praktikus összecsukható kést széles pengével, amelyet mindig magával vihet. Ha virágágyásokkal rendelkezik, vagy virágokkal díszített balkonja van, a Fiskars virágollója ideális a hervadó növények rendben tartásához. Háztartási használatra is széles választékot kínálunk kés- és pengeválasztékunkból. Unja a tompuló késeket? Próbálja ki a Fiskars 12 cm-es Functional Form paradicsomkését és a kényelmes, széles nyelű 7 cm-es hámozókését. Ezeket és más mindennapi kerti és otthoni használatra szánt kiegészítőket kedvező áron kínáljuk itt!

Maradjon naprakész és figyelje az akcióinkat – folyamatosan törekszünk arra, hogy a lehető legszélesebb választékot kínáljuk praktikus kerti szerszámokból, folyamatosan bővítve kínálatunkat. Prémium minőségű kések, pengék és oltókések vezető gyártóktól mind elérhetőek ebben a kerti áruházban. Kattintson, nézze meg és rendeljen – itt az vásárlás kevesebb mint öt percet vesz igénybe!