• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Cuțite

Cuțite de toate tipurile, inclusiv lame pentru altoire și înmugurire, sunt accesorii indispensabile pentru orice grădinar. Lamele noastre de calitate premium sunt rezistente la tocare și profilate cu atenție pentru a asigura o tăiere eficientă și confortabilă. Uneltele disponibile în această secțiune a magazinului nostru online de grădinărit vor facilita munca nu doar în livezi, ci și în diverse sarcini de grădinărit!

Dacă sunteți în căutarea unor lame de încredere pentru o multitudine de sarcini, ați ajuns în locul potrivit! Comandați Coasa noastră pentru cosit manual, ideală pentru eliminarea rapidă a buruienilor și a tufelor dense de iarbă sălbatică, sau Macheta de 16 inch cu mâner de plastic, esențială pentru curățarea colțurilor de grădină neglijate. Luați în considerare Cuțitul pliabil Billhook de la Fiskars - un cuțit practic pliabil cu o lamă largă, perfect pentru a fi purtat cu voi. Pentru cei cu straturi de flori sau balcoane decorate cu flori, Foarfeca noastră de flori de la Fiskars este ideală pentru menținerea ordinii printre plantele ofilite. Oferim, de asemenea, o gamă largă de cuțite și lame pentru uz casnic. Sătui de cuțite care se tocesc? Încercați Cuțitul nostru de roșii Functional Form de 12 cm de la Fiskars și cuțitul practic de curățat de 7 cm cu un mâner larg și confortabil. Găsiți acestea și alte accesorii de zi cu zi pentru grădină și casă la prețuri accesibile aici!

Rămâneți la curent și căutați oferte speciale – ne străduim continuu să vă oferim cea mai largă selecție de unelte practice de grădinărit, extinzându-ne constant sortimentul. Cuțite de calitate premium, lame și cuțite pentru altoire de la producători de frunte sunt toate disponibile în acest magazin de grădină. Faceți clic, vizualizați și comandați – cumpărăturile durează mai puțin de cinci minute aici!