• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Cuțite

Cuțitele de tot felul - inclusiv înmugurirea și lama altoi - sunt accesorii pe care niciun grădinar nu le-ar putea face. Lame de calitate premium, care sunt rezistente la rupere și profilate cu atenție, asigură o tăiere eficientă și confortabilă. Instrumentele disponibile în această secțiune a magazinului nostru online de grădină vor facilita munca nu numai în livezi!

Dacă sunteți în căutarea de lame de încredere pe care le puteți folosi pentru multe sarcini diferite, acesta este exact locul unde le veți găsi! Comandați o Sickle pentru cosirea manuală a plantelor care vă va permite să scăpați de buruieni și tufuri dense de iarbă sălbatică imediat sau Machete de 16 'cu mâner din plastic care se dovedește a fi absolut necesare pentru înrădăcinarea colțurilor de grădină abandonate. S-ar putea să aveți nevoie și de cuțitul jackh Billhook de la Fiskars - un cuțit pliant practic, cu o lamă largă, pe care îl puteți transporta întotdeauna. Dacă dețineți un pat de flori sau balconul dvs. este plin de flori, cumpărați foarfecele de flori de la Fiskars care vă permit să mențineți ordinea printre plantele ofilite. Oferim, de asemenea, o gamă largă de cuțite și lame pentru uz casnic. Dacă sunteți plin de cuțite înfundate, vă recomandăm cuțitul de roșie Functional Form de 12 cm de la Fiskars și cuțitul de curățare la îndemână de 7 cm, cu un mâner larg și confortabil. Acest și alte accesorii de zi cu zi pentru gradina și uz casnic sunt disponibile la prețuri accesibile aici!

Rămâneți la curent și căutați oferte speciale - ne străduim continuu să vă oferim cea mai vastă selecție de instrumente de grădină la îndemână, de aceea ne lărgim tot timpul sortimentul. Cuțite, lame și cuțite de înaltă calitate de la producătorii de top, sunt toate disponibile în acest magazin. Faceți clic, vedeți și comandați - veți face cumpărături în mai puțin de cinci minute aici!