• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme ružmarina

Sjemenke ružmarina (Rosmarinus officinalis) dugoročna su investicija: izrast će u snažne, plodne, aromatične biljke s visokom dekorativnom vrijednošću. Ružmarin nije samo ukras za kamenjar ili balkon, već prije svega visokovrijedan začin i ljekovita biljka. Osim toga, ima minimalne zahtjeve, tako da ga možete čak uzgajati i na prozorskoj dasci u svojoj kuhinji!

Obični ružmarin je grm s prilično živahnom rastu, kompaktnim oblikom i gustim lišćem. Njegovi tamnozeleni listovi nalikuju kratkim, debelim iglicama i ispuštaju ugodan, začinjen miris. Početkom ljeta biljka cvjeta, a njezini delikatni, svijetloljubičasti cvjetovi imaju izuzetne dekorativne kvalitete. Mlade izbojke i listove može se ubirati izvan sezone cvjetanja i koristiti kao začin za meso, umake i juhe, svježe ili sušene. Ružmarin ima intenzivan okus i aromu, a zbog prisutnosti eteričnih ulja koja potiču probavu, olakšava probavu masnih jela.

S našim sjemenkama ružmarina možete uzgajati ovu vrijednu biljku gdje god želite: u loncu, na balkonu, na sunčanoj prozorskoj dasci ili u vrtu, gdje može pratiti druge višegodišnje biljke. U našoj internetskoj trgovini za vrtlarstvo pronaći ćete sjemenski materijal s potvrđenim stopama klijanja. Najvišu kvalitetu jamče naši dobavljači, ugledni proizvođači koji godinama posluju na poljskom tržištu sjemena. Ne čekajte, kupite kvalitetne sjemenke ružmarina i iskoristite povoljnu dostavu na kućnu adresu. S nama, uzgoj bilja uvijek završava uspješno!