• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Rosmariini siemenet

Rosmariinin siemenet (Rosmarinus officinalis) ovat pitkäaikainen investointi: ne kasvavat voimakkaiksi, hedelmällisiksi ja aromaattisiksi kasveiksi, joilla on suuri koristeellinen arvo. Rosmariini ei ole vain kivipuutarhan tai parvekkeen koriste, vaan ennen kaikkea erittäin arvokas mauste ja yrtti. Lisäksi sillä on minimaaliset vaatimukset, joten voit kasvattaa sitä jopa keittiön ikkunalaudalla.

Tavallinen rosmariini on pensas, jolla on melko voimakas kasvu, kompakti muoto ja tiheä lehvistö. Sen tummanvihreät lehdet muistuttavat lyhyitä, paksuja neulasia ja tuoksuvat miellyttävältä ja mausteiselta. Varhaiskesällä kasvi kukkii, ja sen hienot, vaaleanvioletit kukat ovat erittäin koristeellisia. Nuoret versot ja lehdet voidaan korjata kukinnan ulkopuolella ja käyttää lihan, kastikkeiden ja keittojen mausteena, joko tuoreina tai kuivattuina. Rosmariinilla on voimakas maku ja tuoksu, ja sen sisältämien ruoansulatusta edistävien eteeristen öljyjen ansiosta se tekee rasvaisista ruoista helpommin sulavia.

Rosmariinin siementemme avulla voit kasvattaa tätä arvokasta kasvia missä tahansa haluat: ruukussa, parvekkeella, aurinkoisella ikkunalaudalla tai puutarhassa, jossa se voi seurata muita monivuotisia kasveja. Verkkopuutarhakaupassamme löydät siemenmateriaalia, jonka itävyys on vahvistettu. Korkeimman laadun takaavat toimittajamme, arvostetut tuottajat, jotka ovat toimineet Puolan siemenmarkkinoilla vuosia. Älä odota, osta korkealaatuisia rosmariinin siemeniä ja hyödynnä edullista kotiinkuljetusta. Meillä yrttien kasvatus on aina menestys!