• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Rozmarin

Semințele de rozmarin (Rosmarinus officinalis) reprezintă o investiție pe termen lung: vor crește în plante puternice, fructuoase, aromatice, cu o valoare decorativă mare. Rozmarinul nu este doar un ornament pentru o grădină de piatră sau un balcon, ci, mai presus de toate, o resursă de condimente și plante medicinale de mare valoare. În plus, are cerințe minime, astfel încât îl puteți cultiva chiar și pe pervazul ferestrei din bucătărie!

Rozmarinul obișnuit este un tufiș cu o creștere destul de viguroasă, o formă compactă și frunziș dens. Frunzele sale verde închis seamănă cu ace scurte și groase și emană un miros plăcut, picant. La începutul verii, planta înflorește, iar florile sale delicate, de culoare mov deschis, au calități decorative excepționale. Lăstarii tineri și frunzele pot fi recoltați în afara sezonului de înflorire și folosiți ca mirodenii pentru carne, sosuri și supe, proaspeți sau uscați. Rozmarinul are un gust și o aromă intense și, datorită prezenței uleiurilor esențiale care stimulează digestia, facilitează digestia alimentelor grase.

Cu semințele noastre de rozmarin, puteți cultiva această plantă valoroasă oriunde doriți: într-un ghiveci, pe un balcon, pe un pervaz însorit sau într-o grădină, unde poate însoți alte plante perene. În magazinul nostru de grădinărit online, veți găsi material de semințe cu rate de germinare confirmate. Cea mai înaltă calitate este garantată de furnizorii noștri, producători de renume care au operat pe piața de semințe din Polonia de ani de zile. Nu așteptați, cumpărați semințe de rozmarin de înaltă calitate și profitați de livrarea la domiciliu accesibilă. Cu noi, cultivarea plantelor medicinale se încheie întotdeauna cu succes!