• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от розмарин

Семената от розмарин (Rosmarinus officinalis) са дългосрочна инвестиция: те ще израстат в силни, плодовити, ароматни растения с висока декоративна стойност. Розмаринът не е просто украшение за каменна градина или балкон, но преди всичко е изключително ценен подправка и медицинско растение. Освен това има минимални изисквания, така че можете да го отглеждате дори на кухненския прозорец!

Обикновеният розмарин е храст с относително бърз растеж, компактна форма и гъсто листво. Тъмнозелените му листа приличат на къси, дебели игли и излъчват приятен, подправен аромат. В началото на лятото растението цъфти, а нежните му светлолилави цветове имат изключителни декоративни качества. Младите издънки и листа могат да се събират извън периода на цъфтеж и да се използват като подправка за меса, сосове и супи, свежи или изсушени. Розмаринът има интензивен вкус и аромат, а наличието на етерични масла, стимулиращи храносмилането, прави мазните ястия по-лесни за храносмилане.

С нашите семена от розмарин, можете да отгледате това ценно растение където и да е: в саксия, на балкон, на слънчев прозорец или в градина, където може да допълни други многогодишни растения. В нашия онлайн магазин за градинарство ще намерите семенен материал с потвърдени проценти на кълняемост. Най-високото качество е гарантирано от нашите доставчици, утвърдени производители, които са активни на пазара на семена в Полша вече от години. Не чакайте, купете висококачествени семена от розмарин и се възползвайте от достъпната доставка до дома. С нас, отглеждането на билки винаги завършва с успех!