• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Rozmaring vetőmag

Rozmaring vetőmag (Rosmarinus officinalis) hosszú távú befektetést jelentenek: erős, termékeny és illatos növényeket hoznak létre, melyeknek magas a dekoratív és funkcionális értéke. A rozmaring nem csak egy sziklakert vagy balkon díszítésére szolgál; elsősorban értékes fűszer és gyógynövény. Ráadásul minimális gondozási igénye van, így akár a konyhaablakban is könnyedén nevelhető.

A közönséges rozmaring egy erőteljes növekedésű bokor, kompakt formával és sűrű lombozattal. Sötétzöld levelei rövid, vastag tűhöz hasonlítanak, és kellemes, fűszeres illatot árasztanak. A kora nyáron virágzó növény finom, világoslila virágai kivételes dekoratív tulajdonságokkal rendelkeznek. A fiatal hajtásokat és leveleket a virágzási időszakon kívül is levághatja, és használhatja húsok, mártások és levesek fűszerezésére, frissen vagy szárítva. A rozmaring intenzív ízzel és aromával rendelkezik, és az emésztést serkentő illóolajok jelenléte miatt könnyebbé teszi a zsíros ételek emésztését.

Vásárolja meg magas minőségű Rozmaring vetőmagjainkat, és termelje ezt az értékes növényt, ahol csak szeretné: egy cserépben, egy balkonon, egy napos ablakpárkányon vagy a kertjében, ahol más évelők társaságában is elhelyezheti. Online kertészeti áruházunkban megbízható csírázási aránnyal rendelkező vetőmagokat kínálunk, melyeket évek óta a piacon lévő, megbízható magyarországi beszállítóktól szerezzük be. Ne várjon tovább, vásároljon magas minőségű rozmaring vetőmagot, és élvezze kedvező házhozszállítási szolgáltatásunkat. Velünk a gyógynövénytermesztés mindig sikerrel jár!