• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rozemarijn zaden

Rozemarijnzaad (Rosmarinus officinalis) is een investering voor de lange termijn: het zal uitgroeien tot sterke, vruchtbare, aromatische planten met een hoge decoratieve waarde. Rozemarijn is niet alleen een sieraad voor een rotstuin of balkon, maar vooral een zeer waardevol kruid en specerij. Bovendien heeft het minimale verzorgingseisen, waardoor het zelfs op de vensterbank in de keuken gekweekt kan worden.

Gewone rozemarijn is een struik met een vrij krachtige groei, een compacte vorm en dichte bladeren. De donkergroene bladeren lijken op korte, dikke naalden en verspreiden een aangename, kruidige geur. In de vroege zomer bloeit de plant en de delicate, lichtpaarse bloemen hebben uitzonderlijke decoratieve kwaliteiten. Jonge scheuten en bladeren kunnen buiten het bloeiseizoen worden geoogst en worden gebruikt als smaakmaker voor vlees, sauzen en soepen, zowel vers als gedroogd. Rozemarijn heeft een intense smaak en aroma en door de aanwezigheid van spijsvertering-stimulerende essentiële oliën, maakt het vettige gerechten makkelijker verteerbaar.

Met onze rozemarijnzaadjes kunt u deze waardevolle plant kweken waar u maar wilt: in een pot, op een balkon, op een zonnige vensterbank of in een tuin, waar het andere vaste planten kan vergezellen. In onze online tuinwinkel vindt u zaadmateriaal met bevestigde kiempercentages, gegarandeerd door onze betrouwbare leveranciers die al jaren actief zijn op de Poolse zaadmarkt. Wacht niet langer, koop hoogwaardige rozemarijnzaadjes en profiteer van onze betaalbare thuisbezorging. Bij ons eindigt het kweken van kruiden altijd in succes!