• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Zinnia zaden

Wij bieden zaden van Zinnia die prachtig gekleurde bloemen produceren. U bent vrij om te kiezen uit verschillende soorten van twee soorten - smalbladige zinnia en gewone (elegante) zinnia. Deze planten zijn gemaakt voor het versieren van tuinen, met name die in rustieke stijl. Ze bloeien van juni tot de eerste nachtvorst in de herfst. Zinnia's kunnen worden gekweekt voor snijbloemen.

Zaden van de dahlia-bloemrijke elegante zinnia "Envy", die prachtige, groenachtig gele bloeiwijzen produceert aan de uiteinden van vrij lange stengels, zijn met name aan te bevelen. De Mexicaanse zinnia met zonnige, dubbele of enkele geelbruine bloeiwijzen behoort tot de smalbladige zinnia-variëteiten. Als je bloemen in potten wilt laten groeien, is de elegante Zinnia "Lilliputter" iets voor jou, omdat het een kleine groeiwijze ontwikkelt en bloemen in verschillende kleuren draagt.

Er is ook de selectie "Plomienny Ogrod" (Flaming Garden) beschikbaar in onze online winkel. Het bevat, onder andere, zaden van de dahlia-bloemrijke elegante zinnia.