• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Cârciumărese, Zinnia

Vă oferim o gamă minunată de semințe de Zinnia care produc flori magnific colorate. Alegeți dintre diferitele varietăți care aparțin două specii – Zinnia cu frunze înguste și Zinnia comună, cunoscută și sub numele de Zinnia elegantă. Aceste plante sunt perfecte pentru a înfrumuseța grădinile, mai ales cele amenajate în stil rustic. Ele înseninează spațiul dvs. exterior cu flori vibrante de la începutul lui iunie până la primele înghețuri din toamnă. Zinnia este, de asemenea, excelentă pentru aranjamentele florale tăiate.

Vă recomandăm în mod special semințele de Zinnia elegantă cu flori asemănătoare daliei "Envy", care produce inflorescențe uimitoare, verzui-gălbui, pe tulpini relativ lungi. Pentru cei interesați de varietatea de Zinnia cu frunze înguste, Zinnia mexicană oferă inflorescențe însorite, duble sau simple, galben-maro. Dacă intenționați să cultivați flori în ghivece, Zinnia elegantă "Lilliputian" este alegerea excelentă pentru dvs., deoarece are o creștere compactă și produce flori în diferite culori.

Nu ratați selecția noastră "Plomienny Ogrod" (Grădina Flămândă), disponibilă exclusiv în magazinul nostru online. Această colecție atent selectată include, printre altele, semințe de Zinnia cu flori asemănătoare daliei, în varietatea elegantă.

-40%
4.14 leu 6.91 leu
Zinnia "Puritate" - alb - Zinnia elegans - semințe -40%
11.71 leu 19.51 leu
Semințe de plante cu flori duble - selecție de 4 soiuri - -40%
17.53 leu 29.21 leu