• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Tsinnian siemenet

Tarjoamme ihastuttavan valikoiman Tsinnian siemeniä, jotka tuottavat upean värikkäitä kukkia. Valitse erilaisista lajikkeista, jotka kuuluvat kahteen eri lajiin - kapealehtinen tsinnia ja yleinen tsinnia, joka tunnetaan myös nimellä elegantti tsinnia. Nämä kasvit ovat ihanteellisia koristamaan puutarhoja, erityisesti niitä, jotka on suunniteltu rustiikkiseen tyyliin. Ne ilahduttavat ulkotilaasi eloisan värisillä kukillaan kesäkuusta ensimmäisiin syksyn hallaöihin asti. Tsinniat ovat myös loistavia leikkokukkina.

Suosittelemme erityisesti "Envy" nimisen, dahliaa muistuttavien kukkien tuottavan elegantin tsinnian siemeniä, jotka tuottavat upeita vihertävänkeltaisia kukintoja suhteellisen pitkillä varsilla. Jos olet kiinnostunut kapealehtisesta tsinniasta, meksikolainen tsinnia tarjoaa aurinkoisia, keltaisenruskeita, yksittäisiä tai kaksinkertaisia kukintoja. Jos suunnittelet kukkien kasvattamista ruukuissa, "Lilliputian" elegantti tsinnia on erinomainen valinta, sillä se on kompakti ja tuottaa monivärisiä kukkia.

Älä jää paitsi yksinomaan verkkokaupassamme saatavilla olevasta "Plomienny Ogrod" (Leimuava puutarha) valikoimasta. Tämä huolella kuratoitu kokoelma sisältää muun muassa Tsinnian siemeniä, joilla on dahliaa muistuttavat kukat elegantissa lajikkeessa.