• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Zinniafrön

Vi erbjuder ett härligt sortiment av Zinnia-frön som producerar magnifikt färgglada blommor. Välj bland olika sorter som sträcker sig över två arter—smalbladig zinnia och vanlig zinnia, även känd som elegant zinnia. Dessa växter är perfekta för att förhöja skönheten i trädgårdar, särskilt de som är utformade i en rustik stil. De pryder din utomhusyta med livfulla blommor från juni tills den första frosten på hösten. Zinnior är också utmärkta för snittblommor.

Vi rekommenderar särskilt fröna av den dahlia-blommande eleganta zinnian "Envy," som producerar imponerande, gröngula blomställningar på relativt långa stjälkar. För dem som är intresserade av smalbladig zinnia-varianten erbjuder den mexikanska zinnian soliga, dubbla eller enkla gulbruna blomställningar. Om du planerar att odla blommor i krukor är den eleganta zinnian "Lilliputian" ett utmärkt val, eftersom den har en kompakt vana och bär flerfärgade blommor.

Missa inte vårt urval "Plomienny Ogrod" (Flammande Trädgård), som är exklusivt tillgängligt i vår onlinebutik. Denna noggrant kuraterade samling inkluderar bland annat Zinnia-frön av den dahlia-blommande eleganta sorten.