Benih Zinnia

Kami menawarkan benih zinnia yang menghasilkan mekar berwarna megah. Anda bebas memilih dari pelbagai spesies dua spesies - zinnia sempit dan zinnia biasa (elegan). Tumbuh-tumbuhan ini dibuat untuk taman-taman yang menghias, terutamanya yang dibina dalam gaya desa. Mereka mekar dari bulan Jun hingga bulan fros pertama pada musim luruh. Zinnias boleh ditanam untuk bunga potong.

Benih zinnia elegan berbunga dahlia "Envy", yang menghasilkan bunga hiasan yang berwarna hijau kehijauan di hujung batang yang agak panjang, amat disyorkan. Zinnia Mexico dengan hiasan bunga matahari berwarna kuning cerah atau dua tunggal tergolong dalam jenis zinnia yang sempit. Jika anda bercadang untuk menanam bunga di dalam periuk, zinnia elegan "Lilliputian" adalah salah satu untuk anda, kerana ia membiasakan kebiasaan kecil dan menanggung bunga dalam pelbagai warna.

Terdapat juga pilihan "Plomienny Ogrod" (Flaming Garden) yang terdapat di kedai online kami. Ia mengandungi, antara lain, benih zinnia elegan berbunga dahlia.