• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Rézvirág vetőmag

Kínálatunkban csodálatos választékot talál Rézvirág vetőmagokból, amelyek lenyűgözően színpompás virágokat hoznak. Választhat különböző fajták között, amelyek két fajba tartoznak: a keskenylevelű és az általános, más néven elegáns rézvirág. Ezek a növények tökéletesek kertek szépítésére, különösen azokba, amelyek rusztikus stílusban lettek kialakítva. Júniustól egészen az első őszi fagyokig vibráló virágokkal díszítik kertjét. A rézvirágok szintén kiválóak vágott virágként.

Különösen ajánljuk az "Envy" nevű, dália virágú elegáns rézvirág vetőmagjait, amelyek lenyűgöző, zöldessárga virágzatot hoznak viszonylag hosszú száron. Ha a keskenylevelű rézvirág fajták iránt érdeklődik, a mexikói rézvirág napfényes, sárga-barna, egyszerű vagy dupla virágzatot kínál. Ha cserépben szeretne virágokat nevelni, az elegáns "Lilliputian" rézvirág kiváló választás, mivel kompakt növekedési formája van és többszínű virágokat hoz.

Ne hagyja ki "Plomienny Ogrod" (Lángoló Kert) választékunkat, amely kizárólag online boltunkban érhető el. Ez a gondosan válogatott gyűjtemény többek között a dália virágú elegáns rézvirág vetőmagjait is tartalmazza.