• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Echinacea, Zonnehoed zaden

Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van Echinacea, ook bekend als Zonnehoed zaden, in onze winkel. Perfect voor rustieke tuinen, deze meerjarige planten komen in twee hoofdvariëteiten die het vermelden waard zijn: wit en paars. Wees gerust, wij bieden alleen zaden van hoge kwaliteit aan, die uitsluitend afkomstig zijn van gerenommeerde zaadproducenten.

Als je een voorkeur hebt voor elegante witte bloemen, kies dan voor de witte Zonnehoed-variant die tot 1 meter hoog kan groeien. Deze keuze is perfect om charme toe te voegen aan je bloemperken en is ook uitstekend geschikt voor snijbloemarrangementen. De paarse Zonnehoed daarentegen biedt niet alleen sierwaarde, maar ook helende eigenschappen. Het past prachtig bij asters, andere witte Zonnehoeden en siergrassen, waardoor een harmonieuze tuinomgeving ontstaat.

Kun je niet kiezen voor een enkele variant? We bevelen onze gemengde Zonnehoed zaden-selectie aan, met bloemen in wit, roze en geel. Deze diverse variëteiten zullen je bloemperken versieren van het einde van de zomer tot het begin van de herfst. Kies Echinacea zaden uit onze collectie en transformeer je tuin tot een oase van kleur en vitaliteit.