• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Cемена от ехинацея

Открийте красотата и универсалността на семената от ехинацея в нашия магазин. Перфектни за рустик стилове на градини, тези многогодишни растения се предлагат в два основни варианта, които си струва да се отбележат: бял и лилав. Бъдете сигурни, че предлагаме само висококачествени семена, които са изключително от известни производители на семена.

Ако предпочитате елегантни бели цветя, изберете белия вариант на ехинацея, който може да достигне до 1 метър височина. Този избор е идеален за добавяне на чар към цветните лехи във Вашия двор и също така е отличен за аранжировки с рязано цвете. Лилавата ехинацея, от друга страна, предлага не само декоративна стойност, но и лечебни свойства. Тя се съчетава прекрасно с астри, други бели ехинации и декоративни треви, създавайки хармонична градинска обстановка.

Не можете да се решите за един вариант? Препоръчваме нашата смес от семена от различни видове ехинацея, които цъфтят в бяло, розово и жълто. Тези разнообразни варианти ще украсят цветните лехи от края на лятото до началото на есента. Изберете семена от ехинацея от нашата колекция и превърнете градината си в оазис от цвят и живот.