• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme ehinaceja, Echinacea

Otkrijte ljepotu i svestranost sjemena ehinaceje u našoj trgovini. Savršene za rustikalne vrtove, ove trajnice dolaze u dvije glavne sorte koje vrijedi istaknuti: bijelu i ljubičastu. Budite sigurni, nudimo samo visokokvalitetna sjemena koja dolaze isključivo od renomiranih proizvođača sjemena.

Ako preferirate elegantne bijele cvjetove, odaberite sortu bijele ehinaceje koja može narasti do 1 metra visine. Ovaj izbor je savršen za dodavanje šarma vašim cvjetnim gredama i izvrsno je i za aranžmane rezanog cvijeća. Ljubičasta ehinaceja, s druge strane, nudi ne samo ukrasnu vrijednost, već i ljekovita svojstva. Savršeno se kombinira s asterima, drugim bijelim ehinacejama i ukrasnim travama, stvarajući harmoničnu vrtovnu postavku.

Ne možete se odlučiti za jednu sortu? Preporučujemo naš izbor mješovitog sjemena ehinaceje, s cvjetovima u bijeloj, rozoj i žutoj boji. Ove raznolike sorte će krasiti vaše cvjetne grede od kraja ljeta do početka jeseni. Odaberite sjeme ehinaceje iz naše kolekcije i pretvorite svoj vrt u oazu boje i vitalnosti.