• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Kaunopunahattu siemenet

Löydä Echinacean, tunnettu myös nimellä Kaunopunahattu siemenet, kauneus ja monipuolisuus myymälästämme. Nämä monivuotiset kasvit ovat ihanteellisia maalaismainen puutarhoihin ja ne ovat saatavilla kahdessa päätyypissä, jotka ovat huomion arvoisia: valkoinen ja violetti. Voit olla varma, että tarjoamme vain korkealaatuisia siemeniä, jotka tulevat yksinomaan tunnetuilta siementuottajilta.

Jos suosit tyylikkäitä valkoisia kukintoja, valitse valkoinen Kaunopunahattu-tyyppi, joka voi kasvaa jopa 1 metrin korkeuteen. Tämä valinta on täydellinen lisäämään viehätysvoimaa kukkapenkkeihisi ja sopii myös erinomaisesti leikattuihin kukka-asetelmiin. Violetti Kaunopunahattu puolestaan tarjoaa paitsi koristeellista arvoa, myös parantavia ominaisuuksia. Se sopii loistavasti yhteen asterien, muiden valkoisten Kaunopunahattujen ja koristeellisten ruohojen kanssa, luoden harmonisen puutarhaympäristön.

Et pysty päättämään yksittäistä tyyppiä? Suosittelemme sekoitettua Kaunopunahattu siementen valikoimaamme, joka sisältää kukintoja valkoisessa, vaaleanpunaisessa ja keltaisessa. Nämä monipuoliset lajikkeet koristavat kukkapenkkejäsi kesän lopusta syksyn alkuun. Valitse Kaunopunahattu siemenet kokoelmastamme ja muunna puutarhasi värien ja elinvoiman keitaaksi.