alaluokat

Tuotesuodattimet

Cena
$  –  $
  • $3
  • $6

Echinacea, Coneflower-siemenet

Myymälässämme on saatavilla coneflower (Echinacea) siemeniä. Tämä tehdas sopii täydellisesti maalaismaisiin puutarhoihin. Kaksi tärkeintä lajiketta kannattaa mainita: valkoinen ja violetti. Tarjoamme korkealaatuisia siemeniä myymälässämme - ne tulevat yksinomaan tunnetuista siementuottajista.

Jos pidät valkoisista kukista, valitse valkoinen karkkilajike, joka kasvaa jopa 1 metrin korkeuteen. Se täyttää kukkapenkkisi viehätyksellä, mutta sitä voidaan kasvattaa myös leikkokukkia varten. Purple coneflower toisaalta ei ainoastaan esitä koristeellista arvoa, vaan siinä on myös parantavia voimia. Tämä lajike harmonisoi upeasti astreilla, valkoisilla coneflowereilla ja koristekasveilla.

Suosittelemme, että eri karkeita lajikkeita, jotka kukkii valkoisista, vaaleanpunaisista ja keltaisista ja koristavat kukkapenkit kesän lopusta syksyn alkuun asti, suosittelemme kaikille niille, jotka eivät voi ajatella ja valita vain yhden lajikkeen.

$3.58 $2.86
Keltainen coneflower (Echinacea paradoxa) on ihmeellinen, pitkä kukkiva ornamenttinen monivuotinen kasvi ja arvokas lääkekasvi. Tämä voimakas kasvi kasvaa...
Varastotilanne
+
Kampanja päättyy

$5.23 $4.18
Tämä tuote on upea yhdistelmä useita Coneflower-lajikkeita. Coneflower on monivuotinen kasvi, joka kasvaa jopa 1 metrin korkeuteen. Lajikkeet tuottavat...
Varastotilanne
+
Kampanja päättyy